Nedsat pris! Behandling af persondata: en kritisk kommentar Forstør
Kategorier / sektioner:

Behandling af persondata: en kritisk kommentar (Bog, Indbundet)

Af: Peter Blume

Forlag: Jurist- og Økonomforbundet
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 328
Dato for udgivelse: 3-4-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
ISBN-13: 9788757408669
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Peter Blume
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

kr 693,75

-7.5%

Vejl. pris: kr 750,00

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Behandling af persondata sættes lov om behandling af personoplysninger i et kritisk perspektiv. Der redegøres for de grundlæggende principper om databeskyttelse som optakt til en beskrivelse af lovens forhistorie. Herefter sættes fokus på lovens struktur, der udgør en nøgle til en forståelse af lovens enkelte bestemmelser.
Efter disse 3 indledende kapitler gives der en kritisk kommentar til alle lovens væsentlige bestemmelser, idet bl.a. Datatilsynets praksis inddrages. Et gennemgående tema i denne forbindelse er en indkredsning af, hvad der egentligt er lovens formål og dermed hvilke hensyn, der betinger fortolkningen og udfyldningen af lovens regler i retsanvendelsen.
Bogen afsluttes med en omtale af de udfordringer, som databeskyttelsesretten står overfor, hvorefter der i bogens sidste kapitel sættes fokus på behovet for formidling af loven med tilhørende praksis.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Behandling af persondata: en kritisk kommentar

Behandling af persondata: en kritisk kommentar