Bornholmernes mad: en kulturhistorisk kogebog om madtraditioner på Bornholm 1870-1950 Forstør
Kategorier / sektioner:

Bornholmernes mad: en kulturhistorisk kogebog om madtraditioner på Bornholm 1870-1950 (Bog, Indbundet)

Af: Ann Vibeke Knudsen

Forlag: Bornholms Museum
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 80
Dato for udgivelse: 1-1-1991
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Redaktion: Ann Vibeke Knudsen
ISBN-13: 9788788179309
Produkt type: Bog
Fotograf: Niels-Holger Larsen
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Tegner: Karl V. Larsen
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 1991
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 1-2 uger.

kr 95,00

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

- en kulturhistorisk kogebog. Med specielle bornholmske egnsretter og gammeldags, traditionel dansk mad.
Ca.160 opskrifter.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
12-12-2007

Jeg mener det er en god og meget inspirerende bog der pirrer de sanser der bare vil have mere og mere, - dog mener jeg det er meget ærgeligt, at eksempelvis den oprindelige opskrift på ristepølse ikke er oplyst, da det i høj grad var argumentet for, at købe bogen.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Bornholmernes mad: en kulturhistorisk kogebog om madtraditioner på Bornholm 1870-1950

Bornholmernes mad: en kulturhistorisk kogebog om madtraditioner på Bornholm 1870-1950