Forstør
Kategorier / sektioner:

Den røde kogebog: 300 opskrifter - supper og grønsagsretter, fisk i fad og folie, moderne stegning af kød, koteletter i fad, gratin, omelet og æggerand, samt mange forskellige saucer (Bog, Hæftet)

Forlag: Tørsleffs Husmoder Service
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
Dato for udgivelse: 22-8-1997
Udgivelse: 1. udgave, 1939.
ISBN-13: 9788785168047
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 1939
Første udgivelsesår: 1939
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 69

På eget lager, 1-2 hverdage

2 Enheder

kr 28,75

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den røde kogebog: 300 opskrifter - supper og grønsagsretter, fisk i fad og folie, moderne stegning af kød, koteletter i fad, gratin, omelet og æggerand, samt mange forskellige saucer

Den røde kogebog: 300 opskrifter - supper og grønsagsretter, fisk i fad og folie, moderne stegning af kød, koteletter i fad, gratin, omelet og æggerand, samt mange forskellige saucer

Kunder, der købte denne vare, købte også