Nedsat pris! Det ægte italienske køkken: kulinarisk strejftog i Ligurien, Toscana, Emilia-Romagna, Veneto, Lombardiet, Aostadalen, Piemonte, Sydtyrol, Trentino, Friuli Venezia Giulia, Umbrien, Marche, Lazio, Sardinien, Abruzzerne, Molise, Apulien, Campanien, Basilicat Forstør
Kategorier / sektioner:

Det ægte italienske køkken: kulinarisk strejftog i Ligurien, Toscana, Emilia-Romagna, Veneto, Lombardiet, Aostadalen, Piemonte, Sydtyrol, Trentino, Friuli Venezia Giulia, Umbrien, Marche, Lazio, Sardinien, Abruzzerne, Molise, Apulien, Campanien, Basilicat (Bog, Indbundet)

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 28-10-1996
Udgivelse: 1. udgave, 1991.
Oversætter: Jesper W. Johannsen
Redaktion: Reinhardt Hess - Birgit Rademacker - Sabine Sälzer - dansk redaktion Grete Grumme
Medforfattere: Reinhardt Hess, Sabine Sälzer
ISBN-13: 9788717062054
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: kartografi: Huber
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Sabine Sälzer
År for denne udgave: 1991
Første udgivelsesår: 1991
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

kr 305,96

-23.5%

Vejl. pris: kr 399,95

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det ægte italienske køkken: kulinarisk strejftog i Ligurien, Toscana, Emilia-Romagna, Veneto, Lombardiet, Aostadalen, Piemonte, Sydtyrol, Trentino, Friuli Venezia Giulia, Umbrien, Marche, Lazio, Sardinien, Abruzzerne, Molise, Apulien, Campanien, Basilicat

Det ægte italienske køkken: kulinarisk strejftog i Ligurien, Toscana, Emilia-Romagna, Veneto, Lombardiet, Aostadalen, Piemonte, Sydtyrol, Trentino, Friuli Venezia Giulia, Umbrien, Marche, Lazio, Sardinien, Abruzzerne, Molise, Apulien, Campanien, Basilicat