Det rigtige indiske køkken - Æg, fisk og skaldyr (6. bind) Forstør
Kategorier / sektioner:

Det rigtige indiske køkken - Æg, fisk og skaldyr (6. bind) (Bog, Hæftet)

Af: Charlotte Kirchheiner

Forlag: Klitrose
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
Dato for udgivelse: 2-1-1998
Udgivelse: 1. udgave, 1998.
Nr. i serien: Bind: 6. bind,
ISBN-13: 9788777280962
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 1998
Første udgivelsesår: 1998
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

kr 98,00

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Indien finder man et køkken med en større og mere varieret gastronomi end i noget land i Vesten. Og i det indiske køkken er der også noget for enhver smag! Ikke blot at det stærke, men også det aromatiske, det liflige og for den sundhedsbevidste. Indiske krydderier er nemlig helseurter.

Når talen er om indisk mad, hører man altid spørgsmål som: Er det stærkt? Dejlig stærkt? For stærkt? Jeg har prøvet at besvare den slags spørgsmål ved at markere "styrken" på en skala fra 1 til 3 med små eksplosioner.
Begyndere anbefales at starte med 1, mens 2 er for krydderivante. De masala-avancerede - eller krydderiforhærdede - vil fryde sig over 3!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det rigtige indiske køkken - Æg, fisk og skaldyr (6. bind)

Det rigtige indiske køkken - Æg, fisk og skaldyr (6. bind)