Forstør
Kategorier / sektioner:

Det rigtige indiske køkken - Ris og brød (2. bind) (Bog, Hæftet)

Af: Charlotte Kirchheiner

Forlag: Klitrose
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 114
Dato for udgivelse: 21-2-1994
Udgivelse: 1. udgave, 1994.
Nr. i serien: Bind: 2. bind,
ISBN-13: 9788777280511
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 1994
Første udgivelsesår: 1994
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

kr 98,00

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse


I Indien finder man et køkken med en større og mere varieret gastronomi end i noget land i Vesten. Og i det indiske køkken er der også noget for enhver smag! Ikke blot at det stærke, men også det aromatiske, det liflige og for den sundhedsbevidste. Indiske krydderier er nemlig helseurter.

Når talen er om indisk mad, hører man altid spørgsmål som: Er det stærkt? Dejlig stærkt? For stærkt? Jeg har prøvet at besvare den slags spørgsmål ved at markere "styrken" på en skala fra 1 til 3 med små eksplosioner.
Begyndere anbefales at starte med 1, mens 2 er for krydderivante. De masala-avancerede - eller krydderiforhærdede - vil fryde sig over 3!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det rigtige indiske køkken - Ris og brød (2. bind)

Det rigtige indiske køkken - Ris og brød (2. bind)