Nedsat pris! Ernærings- og fødevareleksikon Forstør
Kategorier / sektioner:

Ernærings- og fødevareleksikon (Bog, Indbundet)

Forlag: Gad
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 11-4-2006
Udgivelse: 4. udgave, 2006.
Medforfattere: Niels Lyhne, Elin Kirkegaard
ISBN-13: 9788712036395
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Niels Lyhne, Elin Kirkegaard
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 4
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

kr 260,13

-13%

Vejl. pris: kr 299,00

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Revideret og udvidet udgave.
Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør, farmaceut eller læge.
Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Ernærings- og fødevareleksikon

Ernærings- og fødevareleksikon