Nedsat pris! Grønt grundkøkken Forstør
Kategorier / sektioner:

Grønt grundkøkken (Bog, Hardback)

Forlag: Politiken
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 430
Dato for udgivelse: 14-6-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Christine Seedorff
Medforfattere: Nikolaj Kirk, Mikkel Maarbjerg
ISBN-13: 9788740000313
Produkt type: Bog
Fotograf: Christian Stæhr
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Nikolaj Kirk, Mikkel Maarbjerg
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

kr 263,00

-kr 87,00

Vejl. pris: kr 350,00

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Grønt grundkøkken er en ny bog med 400 siders inspiration til at få mere grønt ind i sin hverdagsmad. 


Nogle kunne godt tænke sig at indføre en kødfri dag om ugen. Andre har brug for nye ideer til tilbehøret til koteletten eller fisken - eller har måske ligefrem lyst til at gå hele vejen og prøve at leve vegetarisk. Men uanset hvad har rigtig mange i disse år behov for - og lyst til - at få mere grønt på tallerkenen i hverdagen.  


Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, som i 2010 havde succes med deres store smukke kogebog Grundkøkken, har med denne nye bog ønsket at vise, at man både bør og kan tage grøntsagerne seriøst og løfte dem op på et plan, hvor de snildt kan konkurrere med kød og fisk. Grøntsager er utroligt varierede i deres smag, og jo mere man leger med dem, jo bedre bliver man til at bruge dem - og jo mere kommer man til at holde af dem. 


Det afspejler bogens 230 opskrifter. Hovedkapitlerne dækker Salater, Supper, Forretter, Hovedretter, Landkøkken, Småretter, Sovse, Sprødt og Drikke, og inden for de enkelte kapitler finder man en stor variation af sammenkogte retter, salater, tærter, pasta- og nudelretter, risottoer, omeletter, falafel, forårsruller, pizza osv. Der er tofu, bønner og linser i bogen, som man vil kunne finde det i traditionelle vegetarbøger, men slet ikke i samme mængde. I stedet har Kirk og Maarbjerg fokuseret på kål og de nordiske rødder, og så har de ikke mindst lavet en opskriftssamling med lige dele dansk mad og verdensmad, fordi man i fx Indien er utrolig gode til at arbejde med netop grøntsager. 


Bogen har endelig, men ikke mindst en stor leksikal del, hvor man kan blive klogere på de enkelte grøntsager, herunder fx forskellige salattyper, samt på hvordan man renser, snitter og tilbereder dem. 


Et moderne bud på en seriøs grøntsagskogebog for både mænd og kvinder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Grønt grundkøkken

Grønt grundkøkken

Kunder, der købte denne vare, købte også