Nedsat pris! Konserveringsteknik (Bind 2) Forstør
Kategorier / sektioner:

Konserveringsteknik (Bind 2) (Bog, Hæftet)

Forlag: DSR-Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 380
Dato for udgivelse: 30-12-2002
Udgivelse: 2. udgave, 2002.
Nr. i serien: Bind: Bind 2,
Medforfattere: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
ISBN-13: 9788774325789
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Leif Bøgh-Sørensen - Peter Zeuthen
År for denne udgave: 2002
Første udgivelsesår: 2002
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

kr 369,08

-7.5%

Vejl. pris: kr 399,00

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: 
Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)
Emballage
Kuldeteknologi
Køling
Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:
Tørring
Røgning
Saltning
Kemisk konservering
Fermentering
Varmekonservering
Strålingskonservering
Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Konserveringsteknik (Bind 2)

Konserveringsteknik (Bind 2)