Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Levnedsmiddelkemi (Bog, Hæftet)

Af: Lisbeth Skjøde Jeppesen

Forlag: Erhvervsskolernes Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Levnedsmiddeltekniker
Sideantal: 73
Udgivelse: 2. udgave, 1997.
ISBN-13: 9788778810250
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 1997
Første udgivelsesår: 1997
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 2

3 - 8 hverdage

Levering inden jul: OK

kr 132,97

-7.5%

Vejl. pris: kr 143,75

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Levnedsmiddelkemi er et ideelt supplement til de anvendte kemibøger på levedsmiddel-teknikeruddannelsen. Kompendiet kombinerer et højt fagligt niveau med en pædagogisk og praktisk tilgang til områder, der er meget centrale for levnedsmidler, f.eks. protein, fedtstof, tørstof og kulhydrater samt analyser af andre bestanddele som ascorbinsyre, collagen, nitrit, phosphat og salt. Et førsteklasses redskab når man vil forstå de kvalitetsændringer, som kan ske ved forarbejdningen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Levnedsmiddelkemi

Levnedsmiddelkemi