Vin og mad håndbogen Forstør
Kategorier / sektioner:

Vin og mad håndbogen (Bog, Indbundet)

Af: Else Hernov

Forlag: Hernov
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 70
Dato for udgivelse: 18-5-1995
Udgivelse: 1. udgave, 1995.
ISBN-13: 9788759021347
Produkt type: Bog
Fotograf: Else Hernov
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 1995
Første udgivelsesår: 1995
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

kr 68,00

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Vin og mad håndbogen er en nem og praktisk bog, som giver idéer til hvilke vine, man kan vælge til: Hors d´æuvre - fisk - fjerkræ - vildt - kød - ost og desserter.
Yderligere er der oplysninger om opbevaring af vin, etiket-læsning, nogle vindruesorter, vinsmagning og servering af vin.
Der er kort og beskrivelser over nogle vindistrikter, vinture og meget meget mere.
Vinkælder, vinsmagning, etiketlæsning, flasketyper, druesorter, vin/mad og plads til noter, er noget af bogens indhold.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Vin og mad håndbogen

Vin og mad håndbogen