Bøger
E-bøger
Lydbøger
Blog
Indkøbskurv (0)
WilliamDam.dk - Altid billige bøger
Kontakt os
E-mærket
Søg: Vis udsolgte:
Du er her: Forside -> Mad, vin -> Kogebøger -> Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne
 
5 stjerner
5 ud af 5 (11 boganmeldelser)
Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne

Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne
(Bog, Hardback)
- En bog om familieliv, eventyr, bagning, kreativitet, leg og læring

Forfatter: 

Sif Orellana


Forord: Sif Orellana
Fotograf: Sif Orellana, Søren Gammelmark
Illustrationer: Nis Nielsen
Diverse forfatter info: Omslagsgrafiker: Charlotte Winsløw Brixen, Omslagsillustrator: Nis Nielsen

ISBN 13: 9788799209002
Forlag: Tinkerbell Books
Indbinding: Hardback (Info)
Udgave: 1
Oplag: 2
Trykt i: 2010
Mål: H: 237mm B: 194mm D: 14mm V: 562g
Originaltitel: Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne (Dansk)
Sider: 174 ill. i farver
Sprog: Dansk Sprog: Dansk

Udgivelsesdato: 10/11-2010
193,75 DKK
Normalpris: 249,95 DKK
Spar: 56,20 DKK (22.5%)
Levering: 1-5 hverdage
 
Antal:
Tilvalg:
Alm. gavepapir (+ 10,00 DKK)
[ Tilføj ønskeliste ]
Forlagets beskrivelse
Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne er første udgivelse i en hel ny temaserie af succesforfatteren bag bestsellerne Krudtugler & kanelsnegle og Rollinger & roulader. Den er endnu en smuk livsstils- og inspirationsbog fyldt med nemme og lettilgængelige bageopskrifter, stemningsfulde og farvemættede fotos af Søren Gammelmark og Sif Orellana, fabulerende eventyrtegninger af illustrator Nis Nielsen og massevis af kreative tips og idéer, eventyr, historier og anekdoter. 
 
Der er opskrifter på sundt bagværk til madpakken, søde lækkerier til weekendmorgenerne, mundgodt til højtiderne, fuldtræffere fra tipoldemors bageskål, opskrifter på forvandlingsdej og meget mere. Der gøres holdt ved årstider, mærkedage og traditionsrige begivenheder, der giver anledning til at bage nogle helt særlige brød og kager, hvortil knytter sig fængslende historier fra de lande, opskrifterne er opfundet i.  
 
Kommende bøger i serien: 
Bonden, hakkedrengen og den eventyrlige knapsuppe er titlen på den næste bog i temaserien, der udkommer november 2011 og sætter fokus på nem og lækker hverdagsmad. 
 
Gæsten, mundskænken og den buldrende gryde er titlen på den tredje bog i temaserien, der udkommer november 2012 og sætter fokus på nem og indbydende gæstemad.

Indholdsbeskrivelse
En livsstils- og inspirationsbog for børnefamilier med hovedvægt på mad- og bageopskrifter. Desuden tips og idéer til eventyr og fantasi, lege og kreative aktiviteter

Gennemsnitlig vurdering: 5 stjerner(5,0) 11 stemmer
Stjerner af Mia (08/11/2011)

Kammerjunken og citronmånen er en hyggelig og inspirerende bog, som jeg altid bruger til at blive inspirerende af når jeg skal lave noget ekstra godt til mine gæster eller hvis jeg har lyst til at prøve noget nyt :) altid super nemme og lækre opskrifter og smukke illustrationer.

Stjerner af Malene (11/02/2011)

Kanon bog. Intet mindre. Propfyldt med lækre opskrifter som er lige til at gå til, og rigtig gode når man har børn med i køkkenet. Mange gode idéer og tips til hverdag, højtider, fest og fødselsdage.

Stjerner af Marianne R. (27/12/2010)

Endnu en uundværlig bog fra Sif, som giver inspiration til mange sjove og fantastiske timer med børnene. Både denne samt tidligere bøger fra Sif bliver flittigt gået efter med jævne mellemrum, til rigtig stor glæde. Jeg bruger gerne en aften i ny og næ til at læse i bøgerne. Dette seneste skud på stammen lever fuldt ud op til mine store forventninger. Jeg synes at bogen foruden de mange praktiske ideer, er krydret med en passende portion dybde, som præcis er det der gør den inspirerende for mig. Der er stof til eftertanke og min familie elsker dine skarpe iagttagelser og din formidable måde at formulere dig på. Helt klart et must-have i alle børnefamilier.
NB! iøvrigt også et lækkert valg af udstyr i dit køkken - det giver lidt ekstra til den kræsne livsnyder :-)
Marianne R.

Stjerner af Albas mor (09/12/2010)

”Endelig kom den nye bog af Sif Orellana. Kammerjunken og citronmånen er lige så fantastiske som hendes foregående bøger. Bogen er fyldt med både gode og super nemme og lækre opskrifter, smukke illustrationer, gode tips og ideer. Et sikkert julegave- hit i mange hjem ”

Stjerner af Rita Hoel (07/12/2010)

Greven, Kammerjunken og dragende citronmåne er en super hyggelig og inspirerende bok som det er deilig å drømme seg vekk i :)
En riktig skatt for alle som ikke har all verdens tid til å stå ved kjøkkenbenken, men som også vil ha tid til hygge seg med alle de kreative tips og lese historiene som også er i boken.
Lette og forstålige oppskrifter blandet med flotte bilder som virkelig gjør at en for lyst til både å lage og smake på oppskriftene,
Det gir en god variasjon med de små historier som fortelles og de kreative tips som gjør at man kan hygge seg sammen :)
En super bok som enhver familie bør ha i sitt hjem og en super gavebok til en person som liker å lage mat og hygge seg.
Boken er like aktuell om du bor i Danmark som Sif eller om du bor i Norge som meg.

Stjerner af jes møller (07/12/2010)

Stjerner af Sofie Krabsen (06/12/2010)

Sif Orellana har gjort det igen. Så er den inspirerende forfatter igen på banen med en ny og indbydende bog. Denne gang med et hav af opskrifter på lækkert brød til enhver lejlighed. En gave til alle børnefamilier.

Stjerner af Metteb2 (06/12/2010)

Endnu en dejlig bog af Sif Orellana. Har glædet mig til den og den har endnu en gang levet op til mine forventninger. Dejlige opskrifter og god stemning hele vejen igennem.

Stjerner af Susanne Larsen (06/12/2010)

Inspirations bog fyldt med nemme og lette bageopskrifter, stemningsfulde fotos som fanger hvert et blik, massevis af kreative tips, idéer, eventyr og historier. Der er fantastiske opskrifter på sundt bagværk til madpakken, søde lækkerier til weekendmorgenerne og højtiderne. Nemme og ligetil at gå til..
Rigtig go’e anbefalinger herfra..

Stjerner af alrasmor (06/12/2010)

Som stor fan af Sif's første bøger, havde jeg glædet mig til at endnu en bog "så dagens lys". Og jeg er intet mindre end vild med den! Endnu en fantastisk bog fra Sif's hånd, som er et must have på familiens liste over julegaveønsker, hvis man ikke allerede har investeret i den. Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne indeholder en stor portion bageopskrifter, krydret med små informationer og skønne historier. Vi bager og bager, og så bager vi lidt igen, for at finde vores favoritter, til stor fornøjelse for både voksne og børn.

Stjerner af Marianne Andersen (16/11/2010)

Skriv anmeldelse
Kunder købte også
Krudtugler og kanelsnegleKrudtugler og kanelsnegle
(Bog, Indbundet)
232,50 DKK
Spilopper & stjerneskudSpilopper & stjerneskud
(Bog, Hardback)
232,50 DKK
AlmanakAlmanak
(Bog, Indbundet)
317,50 DKK
 
Gartnerinden & lykkesmedenGartnerinden & lykkesmeden
(Bog, Indbundet)
240,00 DKK
Sifs magiske julekalenderSifs magiske julekalender
(Bog, Hæftet)
99,95 DKK
 
Andre bøger af Sif Orellana (Se alle bøger)

Andre bøger du måske vil synes om

Kundernes vurdering på trustpilot.dk Vi er e-mærket Betalingsinformation Vi sender pakker med GLS Vi sender pakker med Post Danmark
Fragtfrie bøger | Lynlevering | Kontakt os | Nyhedsbrev | Hvem er vi? | Hjælp til e-bøger og e-lydbøger | Kundeservice | Nyt om bøger | Sitemap | Idéer til tiltag og ændringer

Copyright 2005-2016 WilliamDam.dk
William Dams Boghandel - St. Torv 7 - 3700 Rønne - Tlf: (+45) 56 96 46 00 - E-mail:support@williamdam.dk - CVR: 25965809