Bøger
E-bøger
Lydbøger
Blog / Info
Indkøbskurv (0)
WilliamDam.dk - Altid billige bøger
Kontakt os
E-mærket
Søg: Vis udsolgte:
Du er her: Forside -> Mad, vin -> Kogebøger -> Grønt grundkøkken
 
0 stjerner
Grønt grundkøkken

Grønt grundkøkken
(Bog, Hardback)

Forfatter(e): Nikolaj Kirk, Mikkel Maarbjerg
Redigering: Christine Seedorff
Fotograf: Christian Stæhr

ISBN 13: 9788740000313
Forlag: Politiken
Indbinding: Hardback (Info)
Udgave: 1
Oplag: 3
Trykt i: 2012
Mål: H: 287mm B: 221mm D: 45mm V: 1717g
Sider: 430 ill. i farver
Sprog: Dansk Sprog: Dansk

Udgivelsesdato: 14/06-2012
266,00 DKK
Normalpris: 350,00 DKK
Spar: 84,00 DKK (24%)
Levering: 1-5 hverdage
 
Antal:
Tilvælg gaveindpakning:
Alm. gavepapir (+ 10,00 DKK) 
[ Tilføj ønskeliste ]
Forlagets beskrivelse

Grønt grundkøkken er en ny bog med 400 siders inspiration til at få mere grønt ind i sin hverdagsmad. 


Nogle kunne godt tænke sig at indføre en kødfri dag om ugen. Andre har brug for nye ideer til tilbehøret til koteletten eller fisken - eller har måske ligefrem lyst til at gå hele vejen og prøve at leve vegetarisk. Men uanset hvad har rigtig mange i disse år behov for - og lyst til - at få mere grønt på tallerkenen i hverdagen.  


Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, som i 2010 havde succes med deres store smukke kogebog Grundkøkken, har med denne nye bog ønsket at vise, at man både bør og kan tage grøntsagerne seriøst og løfte dem op på et plan, hvor de snildt kan konkurrere med kød og fisk. Grøntsager er utroligt varierede i deres smag, og jo mere man leger med dem, jo bedre bliver man til at bruge dem - og jo mere kommer man til at holde af dem. 


Det afspejler bogens 230 opskrifter. Hovedkapitlerne dækker Salater, Supper, Forretter, Hovedretter, Landkøkken, Småretter, Sovse, Sprødt og Drikke, og inden for de enkelte kapitler finder man en stor variation af sammenkogte retter, salater, tærter, pasta- og nudelretter, risottoer, omeletter, falafel, forårsruller, pizza osv. Der er tofu, bønner og linser i bogen, som man vil kunne finde det i traditionelle vegetarbøger, men slet ikke i samme mængde. I stedet har Kirk og Maarbjerg fokuseret på kål og de nordiske rødder, og så har de ikke mindst lavet en opskriftssamling med lige dele dansk mad og verdensmad, fordi man i fx Indien er utrolig gode til at arbejde med netop grøntsager. 


Bogen har endelig, men ikke mindst en stor leksikal del, hvor man kan blive klogere på de enkelte grøntsager, herunder fx forskellige salattyper, samt på hvordan man renser, snitter og tilbereder dem. 


Et moderne bud på en seriøs grøntsagskogebog for både mænd og kvinder.


Vær den første til at skrive en anmeldelse eller vurdere
Skriv anmeldelse
Kundernes vurdering på trustpilot.dk Vi er e-mærket Betalingsinformation Vi sender pakker med GLS Vi sender pakker med Post Danmark
Fragtfrie bøger | Lynlevering | Kontakt os | Nyhedsbrev | Hvem er vi? | Hjælp til e-bøger og e-lydbøger | Kundeservice | Nyt om bøger | Sitemap | Idéer til tiltag og ændringer

Copyright 2005-2014 WilliamDam.dk
William Dams Boghandel - St. Torv 7 - 3700 Rønne - Tlf: (+45) 56 96 46 00 - E-mail:shop@williamdam.dk