Bøger
E-bøger
Lydbøger
Blog
Indkøbskurv (0)
WilliamDam.dk - Altid billige bøger
Kontakt os
E-mærket
Søg: Vis udsolgte:
Du er her: Forside -> Naturvidenskab & Metafysik -> Okkultisme -> Korncirkler
 
0 stjerner
Korncirkler

Korncirkler
(Bog, Hæftet)
- Naturlige mysterier

Forfatter: 

Eva-Marie Brekkestø


Oversætter: Rolf Dorset

ISBN 13: 9788774664994
Forlag: Bogan
Indbinding: Hæftet (Info)
Udgave: 1
Oplag: 1
Trykt i: 2010
Mål: H: 234mm B: 210mm D: 15mm V: 724g
Originaltitel: Kornsirkler (Norsk)
Sider: 208 ill. i farver
Sprog: Dansk Sprog: Dansk

Udgivelsesdato: 16/03-2010
231,25 DKK
Normalpris: 299,00 DKK
Spar: 67,75 DKK (22.7%)
Levering:
Desværre udsolgt fra forlaget.
 
Kan ikke
bestilles!
[ Tilføj ønskeliste ]
Forlagets beskrivelse
Korncirkler, var det ikke de der mønstre i kornmarker, der opstod i England i 1980’erne, lavet af spøgefugle, som trampede rundt i markerne? Er de ikke passé?

Korncirkler - Naturlige mysterier viser, at en sådan opfattelse er fuldstændig fejlagtig. Gennem de seneste 30 år er der opstået tusindvis af disse forunderlige formationer i komplekse mønstre, hvoraf nogle kan dække et areal på flere fodboldbaner. Alene i 2008 er der registreret mere end 100 korncirkler i England.

Korncirkler findes, og de møder os år efter år, som et håndfast - naturligt - mysterium. Ingen har fundet svaret på hvem, der laver cirklerne og hvorfor. Flere har set korncirkler opstå som følge af mærkelige lysfænomener. Nogen har stillbilleder fra filmoptagelser, som viser, hvordan lyskugler projicerer en formation ned på få sekunder. Enkelte mener, at fænomenet er geometrilektioner fra en højere intelligens. Flere af cirklerne har et budskab til menneskeheden, og én af dem svarer på vores egen melding ud i verdensrummet.

Tusindvis af korncirkler er over flere tiår blevet iagttaget, fotograferet, katalogiseret og analyseret af entusiaster fra hele verden. Eva-Marie Brekkerstå undersøger i Korncirkler – Naturlige mysterier de bemærkelsesværdige mønstre i markerne og belyser spørgsmålet om hvordan, og hvorfor de opstår.

Korncirkler – Naturlige mysterier udkom oprindeligt i Norge som den første bog om emnet på et nordisk sprog. Bogen indeholder mange farvebilleder og studier af de mest interessante observationer, man har af det fascinerende fænomen.

Eva-Marie Brekkestø har i flere år med stort engagement været frontfigur i Nordisk Korncirkelgruppe. Hun har selv udforsket korncirkler på rejser til England, som luftfotograf og som dokumentarist, og hun arbejder ihærdigt for at udbrede viden om fænomenet.

Indholdsfortegnelse
Hvad er korncirkler og hvordan opstår de?
Korncirkelfænomenet i historisk perspektiv
Øjenvidneskildringer
UFO, lys og plasma
Korncirkler i jordhøjde
Hvordan opstår korncirklerne?
Hvem eller hvad laver korncirkler? Og hvorfor?
Hvad betyder korncirklerne

Vær den første til at skrive en anmeldelse eller vurdere
Skriv anmeldelse

Andre bøger du måske vil synes om

Kundernes vurdering på trustpilot.dk Vi er e-mærket Betalingsinformation Vi sender pakker med GLS Vi sender pakker med Post Danmark
Fragtfrie bøger | Lynlevering | Kontakt os | Nyhedsbrev | Hvem er vi? | Hjælp til e-bøger og e-lydbøger | Kundeservice | Nyt om bøger | Sitemap | Idéer til tiltag og ændringer

Copyright 2005-2016 WilliamDam.dk
William Dams Boghandel - St. Torv 7 - 3700 Rønne - Tlf: (+45) 56 96 46 00 - E-mail:support@williamdam.dk - CVR: 25965809