Bøger
E-bøger
Lydbøger
Blog
Indkøbskurv (0)
WilliamDam.dk - Altid billige bøger
Kontakt os
E-mærket
Søg: Vis udsolgte:
Du er her: Forside -> Paperbacks og billigbøger -> PB, div. -> Ibenholt
 
0 stjerner
Ibenholt

Ibenholt
(Bog, Hæftet)
- Afrikanske rejser

Forfatter: 

Ryszard Kapuscinski


Oversætter: Hanne Lone Tønnesen

ISBN 13: 9788779734227
Forlag: Tiderne Skifter
Indbinding: Hæftet (Info)
Udgave: 2
Oplag: 1
Trykt i: 2010
Serie: TS/40
Mål: H: 220mm B: 140mm D: 19mm V: 367g
Sider: 320
Sprog: Dansk Sprog: Dansk

Udgivelsesdato: 15/05-2010
128,75 DKK
Normalpris: 169,00 DKK
Spar: 40,25 DKK (23.8%)
Levering:
Desværre udsolgt fra forlaget.
 
Kan ikke
bestilles!
[ Tilføj ønskeliste ]
Forlagets beskrivelse

2013 bliver forlaget Tiderne Skifter 40 år, men allerede nu har forlagets grundlægger og ansvarshavende direktør planlagt genudgivelsen af i alt 40 af Tiderne Skifters mest markante forfattere og bøger i en serie – TS/40 – begyndende i dette forår med en af den verdensberømte polske forfatter og journalist Ryszard Kapuscinskis nyklassiker om sine rejser i Afrika Serien TS/40 vil i efteråret blive fulgt op af nye, stadig aktuelle og sprællevende litterære genudgivelser fra Tiderne Skifters omkring 1000 titler.    

Da den polske forfatter og journalist Ryszard Kapuscinki i 1958 første gang landede i Accra, Ghanas hovedstad, havde han ingen anelse om at denne rejse skulle blive begyndelse til en lidenskab, som har fulgt ham lige siden.  

I dag er hans reportager verdenslitteratur. Men dengang havde hans polske arbejdsgiver knap nok råd til at betale et par dollars til hotelophold og mad til sin udstationerede medarbejder. Hans piste i tilfældige gadekøkkener og levede under forhold, som ingen vestlig korrespondent ville have affundet sig med.  

Kapuscinki har både oplevet nye statsdannelser, statskup og borgerkrige, iagttaget magthavere som Nkrumah, Kenyatta og Idi Amin på tæt hold, men i endnu højere grad er det den afrikanske hverdags tumulter, der har optaget ham. Han har oplevet opstande, skyderier, malaria-anfald og sandstorme. Han interesserer sig for menneskene og vinder deres fortrolighed. Han ser alt, også korruptionen, forbrydelserne, epidemierne og de morderiske krige. Han kender alle teorierne, ved alt om Afrikas historie, men først og fremmest er han en fortæller, som ikke kan løsrive sig fra det kontinent, som har fået et solidt og eksistentielt greb i ham. 

Ryszard Kapuscinki, født 1932 i Polen, har gennem det meste af sin karriere som forfatter og journalist haft en forunderlig evne til at være der, hvor de store brud i historien finder sted. Det kan man læse om i hans fremragende reportager fra Den Tredje Verdens brændpunkter og hans analyser af krigens og revolutionens dynamik. Han har skrevet om krigen i Angola, 1987, om Haile Selassie (i Kejseren, der udkom på dansk i 1984), om Afrika og Sydamerika i bogen Fodboldkrigen (dansk udgave 1991). På dansk er også udkommet (1994) hans meget personlige bog Imperiet, om Sovjetunionen og dets opløsning. Senest udkom kort efter Kapuscinkis død den selvbiografiske Rejser med Herodot (2008).


Vær den første til at skrive en anmeldelse eller vurdere
Skriv anmeldelse

Andre bøger du måske vil synes om

Kundernes vurdering på trustpilot.dk Vi er e-mærket Betalingsinformation Vi sender pakker med GLS Vi sender pakker med Post Danmark
Fragtfrie bøger | Lynlevering | Kontakt os | Nyhedsbrev | Hvem er vi? | Hjælp til e-bøger og e-lydbøger | Kundeservice | Nyt om bøger | Sitemap | Idéer til tiltag og ændringer

Copyright 2005-2016 WilliamDam.dk
William Dams Boghandel - St. Torv 7 - 3700 Rønne - Tlf: (+45) 56 96 46 00 - E-mail:support@williamdam.dk - CVR: 25965809