Bøger
E-bøger
Lydbøger
Blog
Indkøbskurv (0)
WilliamDam.dk - Altid billige bøger
Kontakt os
E-mærket
Søg: Vis udsolgte:
Du er her: Forside -> Rejse, geografi -> Rejseerindringer -> Blandt pungdyr og vulkaner
 
0 stjerner
Blandt pungdyr og vulkaner

Blandt pungdyr og vulkaner
(Bog, Hardback)
- på hjul Down Under

Forfatter: 

Mikie BreumISBN 13: 9788778879479
Forlag: Frydenlund
Indbinding: Hardback (Info)
Udgave: 1
Oplag: 1
Trykt i: 2011
Mål: H: 227mm B: 180mm D: 25mm V: 960g
Sider: 296 ill. i farver
Sprog: Dansk Sprog: Dansk

Udgivelsesdato: 07/11-2011
231,25 DKK
Normalpris: 299,00 DKK
Spar: 67,75 DKK (22.7%)
Levering: 1-5 hverdage
 
Antal:
Tilvalg:
Alm. gavepapir (+ 10,00 DKK)
[ Tilføj ønskeliste ]
Forlagets beskrivelse
Mikie Breum udlevede et af sine livs eventyr i 2010, da hun - uden nogen som helst køreerfaring - oplevede New Zealand på scooter og Australien i bil.

Mikie har samlet oplevelserne fra de fire måneders scooter- og vandretur gennem New Zealand og to måneders vandring og bilrejse på Tasmanien og langs Australiens østkyst i bogen her.

Hun tager læseren med på hele rejsen - fra de smukke oplevelser af bjergtagende landskaber og besøg hos lokalbefolkningen til de mere krævende dele af turen, f.eks. manglen på mad, toiletpapir og varmt vand til morgenbadet.

Det er en glæde ved livet og naturen og en positiv og livsbekræftende tilgang til andre mennesker, der driver Mikie. Hun er modig, fyldt med oplevelsestrang og et lille stænk dumdristighed, der ofte sætter hende i situationer, der vil give os andre gåsehud og bævrende knæ.Hun bor og overnatter hos lokale for at komme helt tæt på deres kultur og levevis, og hun får venskaber for livet. Hun vandrer på vulkaner, gletsjere og i bjerge, besøger nogle af verdens mest eksotiske strande og koralrev og møder mængder af pelsede pungdyr.

Smukke og udfordrende vandreture og Oceaniens fantastiske fugleliv har en særlig plads i Mikies fortælling, som også præges af mindet om hendes fars alt for tidlige død. Mindet om ham driver hende til at leve livet nu og her, før det er for sent.

Mikie Breum (født 1971) er cand.scient.adm. og medlem af De Berejstes Klub. På sin færd har hun besøgt verdens syv kontinenter og mere end 60 lande - og hun fortsætter med at rejse verden rundt, for der venter stadig mange nye og spændende oplevelser uden for Danmarks grænser.

Indholdsbeskrivelse
Fortælling om 4 måneders rejse i 2010 gennem New Zealand på scooter og efterfølgende 2 måneders vandring og bilrejse på Tasmanien og langs Australiens østkyst

Vær den første til at skrive en anmeldelse eller vurdere
Skriv anmeldelse
Andre bøger af Mikie Breum (Se alle bøger)

Andre bøger du måske vil synes om

Kundernes vurdering på trustpilot.dk Vi er e-mærket Betalingsinformation Vi sender pakker med GLS Vi sender pakker med Post Danmark
Fragtfrie bøger | Lynlevering | Kontakt os | Nyhedsbrev | Hvem er vi? | Hjælp til e-bøger og e-lydbøger | Kundeservice | Nyt om bøger | Sitemap | Idéer til tiltag og ændringer

Copyright 2005-2016 WilliamDam.dk
William Dams Boghandel - St. Torv 7 - 3700 Rønne - Tlf: (+45) 56 96 46 00 - E-mail:support@williamdam.dk - CVR: 25965809