Bøger
E-bøger
Lydbøger
Blog
Indkøbskurv (0)
WilliamDam.dk - Altid billige bøger
Kontakt os
E-mærket
Søg: Vis udsolgte:
Du er her: Forside -> Samfund -> Samfund, div. -> Finansiel leasing
 
0 stjerner
Finansiel leasing

Finansiel leasing
(Bog, Hæftet)
- leje og leasing af erhvervsløsøre

Forfatter: 

Poul GadeISBN 13: 9788757400298
Forlag: Jurist- og Økonomforbundet
Indbinding: Hæftet (Info)
Udgave: 1
Oplag: 1
Trykt i: 1997
Mål: H: 230mm B: 154mm D: 28mm V: 733g
Sider: 456
Sprog: Dansk Sprog: Dansk

Udgivelsesdato: 15/09-1997
608,75 DKK
Normalpris: 700,00 DKK
Spar: 91,25 DKK (13%)
Levering:
Desværre udsolgt fra forlaget.
 
Kan ikke
bestilles!
[ Tilføj ønskeliste ]
Forlagets beskrivelse
Aftaler om finansiel leasing anvendes i vidt omfang til at finansiere erhvervslivets anskaffelser af driftsmateriel. Alt kan principielt leases - lige fra små kontormaskiner, EDB-anlæg, biler, lastbiler og landbrugsmaskiner til flyvemaskiner og skibe. Via disse aftaler omsættes der hvert år i Danmark for 8-10 mia.kr.

Selv om leasingaftaler i dag er meget udbredte, er det ikke i alle tilfælde afklaret, hvordan retlige konflikter i aftaleforholdet skal løses.

Bogen behandler alle væsentlige, juridiske aspekter af de leasingaftaler, der har til formål at fremme en virksomheds finansiering af materielanskaffelser. Leasingaftaler, der i det væsentlige har andre formål, herunder skattearbitrage, behandles kun i mindre omfang.

Efter en gennemgang af leasingkonstruktionens opbygning og kilder til løsning af retlige problemer i leasingaftaler behandles i bogens 2. del problemerne ved misligholdelse fra leverandørens (og dermed leasingselskabets) side - og problemerne ved manglende betaling og andre tilfælde af kontraktbrud fra kundens side.

I 3. del omtales reglerne om ansvar for anvendelsen af den leasede genstand, og de tingsretlige regler i leasingaftaler. Under denne gennemgang falder bl.a. tilfælde af tilsidesættelse af aftalen, civilretligt og skatteretligt, konflikten med reglerne om omfanget af pant i fast ejendom, partenes konkurs m.v.

Bogen indeholder en kommentar til de aftalevilkår i ABL 95, der tager sigte på at regulere de forskellige konflikter.

Vær den første til at skrive en anmeldelse eller vurdere
Skriv anmeldelse

Andre bøger du måske vil synes om

Kundernes vurdering på trustpilot.dk Vi er e-mærket Betalingsinformation Vi sender pakker med GLS Vi sender pakker med Post Danmark
Fragtfrie bøger | Lynlevering | Kontakt os | Nyhedsbrev | Hvem er vi? | Hjælp til e-bøger og e-lydbøger | Kundeservice | Nyt om bøger | Sitemap | Idéer til tiltag og ændringer

Copyright 2005-2016 WilliamDam.dk
William Dams Boghandel - St. Torv 7 - 3700 Rønne - Tlf: (+45) 56 96 46 00 - E-mail:support@williamdam.dk - CVR: 25965809