Bøger
E-bøger
Lydbøger
Blog / Info
Indkøbskurv (0)
WilliamDam.dk - Altid billige bøger
Kontakt os
E-mærket
Søg: Vis udsolgte:
Du er her: Forside -> Samfund -> Samfund, div. -> Finansiel leasing
 
0 stjerner
Finansiel leasing

Finansiel leasing
(Bog, Hæftet)
- leje og leasing af erhvervsløsøre

Forfatter: 

Poul GadeISBN 13: 9788757400298
Forlag: Jurist- og Økonomforbundet
Indbinding: Hæftet (Info)
Udgave: 1
Oplag: 1
Trykt i: 1997
Mål: H: 230mm B: 154mm D: 28mm V: 733g
Sider: 456
Sprog: Dansk Sprog: Dansk

Udgivelsesdato: 15/09-1997
602,00 DKK
Normalpris: 700,00 DKK
Spar: 98,00 DKK (14%)
Fragtfri
Levering: 1-5 hverdage
 
Antal:
Tilvælg gaveindpakning:
Alm. gavepapir (+ 10,00 DKK) 
[ Tilføj ønskeliste ]
Forlagets beskrivelse
Aftaler om finansiel leasing anvendes i vidt omfang til at finansiere erhvervslivets anskaffelser af driftsmateriel. Alt kan principielt leases - lige fra små kontormaskiner, EDB-anlæg, biler, lastbiler og landbrugsmaskiner til flyvemaskiner og skibe. Via disse aftaler omsættes der hvert år i Danmark for 8-10 mia.kr.

Selv om leasingaftaler i dag er meget udbredte, er det ikke i alle tilfælde afklaret, hvordan retlige konflikter i aftaleforholdet skal løses.

Bogen behandler alle væsentlige, juridiske aspekter af de leasingaftaler, der har til formål at fremme en virksomheds finansiering af materielanskaffelser. Leasingaftaler, der i det væsentlige har andre formål, herunder skattearbitrage, behandles kun i mindre omfang.

Efter en gennemgang af leasingkonstruktionens opbygning og kilder til løsning af retlige problemer i leasingaftaler behandles i bogens 2. del problemerne ved misligholdelse fra leverandørens (og dermed leasingselskabets) side - og problemerne ved manglende betaling og andre tilfælde af kontraktbrud fra kundens side.

I 3. del omtales reglerne om ansvar for anvendelsen af den leasede genstand, og de tingsretlige regler i leasingaftaler. Under denne gennemgang falder bl.a. tilfælde af tilsidesættelse af aftalen, civilretligt og skatteretligt, konflikten med reglerne om omfanget af pant i fast ejendom, partenes konkurs m.v.

Bogen indeholder en kommentar til de aftalevilkår i ABL 95, der tager sigte på at regulere de forskellige konflikter.

Vær den første til at skrive en anmeldelse eller vurdere
Skriv anmeldelse
Kundernes vurdering på trustpilot.dk Vi er e-mærket Betalingsinformation Vi sender pakker med GLS Vi sender pakker med Post Danmark
Fragtfrie bøger | Lynlevering | Kontakt os | Nyhedsbrev | Hvem er vi? | Hjælp til e-bøger og e-lydbøger | Kundeservice | Nyt om bøger | Sitemap | Idéer til tiltag og ændringer

Copyright 2005-2014 WilliamDam.dk
William Dams Boghandel - St. Torv 7 - 3700 Rønne - Tlf: (+45) 56 96 46 00 - E-mail:shop@williamdam.dk - CVR: 25965809