Bøger
E-bøger
Lydbøger
Blog
Indkøbskurv (0)
WilliamDam.dk - Altid billige bøger
Kontakt os
E-mærket
Søg: Vis udsolgte:
Du er her: Forside -> Skønlitteratur -> Hardbacks -> Ulykkesfuglen
 
0 stjerner
Ulykkesfuglen

Ulykkesfuglen
(Bog, Hardback)
- kriminalroman

Forfatter: 

Camilla Läckberg


Oversætter: Ellen Boen

ISBN 13: 9788770556835
Forlag: People's Press
Indbinding: Hardback (Info)
Udgave: 3
Oplag: 4
Trykt i: 2009
Mål: H: 233mm B: 164mm D: 27mm V: 751g
Originaltitel: Olycksfågeln (Svensk)
Sider: 350
Sprog: Dansk Sprog: Dansk

Udgivelsesdato: 20/08-2009

Andre udgaver

Ulykkesfuglen (Bog, Indbundet, 1. udgave, 5. oplag)
231,25 DKK
Ulykkesfuglen (Bog, Paperback, 2. udgave, 11. oplag)
115,00 DKK
Ulykkesfuglen (Lydbog, 3. udgave, 1. oplag)
99,95 DKK
Ulykkesfuglen (Lydbog, 2. udgave, 1. oplag)
99,95 DKK
Ulykkesfuglen (Lydbog, download, Version 1. udgave)
85,00 DKK
Ulykkesfuglen (E-bog, download, Version 1. udgave)
82,50 DKK
138,75 DKK
Normalpris: 179,95 DKK
Spar: 41,20 DKK (22.9%)
Levering: 1-5 hverdage
 
Antal:
Tilvalg:
Alm. gavepapir (+ 10,00 DKK)
[ Tilføj ønskeliste ]
Forlagets beskrivelse
Vinteren har været lang for Patrik Hedström og hans kolleger på Tanumshede politistation. Rutinearbejde og trivialiteter har fyldt døgnet ud, men da foråret og de lyse timer rammer Fjällbacka, brydes hverdagens trummerum.

Reality-programmet Fucking Tanum - og ikke mindst de stærkt omdiskuterede deltagere - indtager lillebyen Fjällbacka. Med dem følger sladderen, konflikter blandt Fjällbacka-beboerne og kommunens spidser især - og selvfølgelig mediernes bevågenhed.
På politistation har betjent Hanna Kruse sin første arbejdsdag. Selv samme dag modtager de på stationen et alarmopkald om en bilulykke. Patrik og Hanna tager ud til ulykkesstedet og finder liget af en kvinde - og en umiskendelig stank af alkohol.
Ved første øjekast er sagen soleklar: Det er en tragisk bilulykke.

Men Patrik aner uråd, og det viser sig også efterfølgende, at den kvindelige bilist er blevet myrdet med fuldt overlæg. Efterforskningen er i gang. Imens eskalerer konflikterne omkring reality-programmet, og det hele ender ud i kaos, da liget fra en af deltagerne dukker op blandt skidtet i en affaldscontainer. Er det den samme morder, der er på spil i begge tilfælde? Og er der en sammenhæng mellem det brutale mord i Fjällbakca og flere andre uopklarede mord i Sverige?

Patrik står over for sit livs største udfordring .

Ulykkesfuglen er en nervepirrende og brændende aktuel krimi, der for alvor stadfæstede Camilla Läckbergs position som Sveriges måske førende krimidronning. Bøgerne er solgt i over 2 mio. eksemplarer i hjemlandet, solgt til 18 lande og filmatiseret som tv-serie.

Ulykkesfuglen er fjerde bind i serien om politimanden Patrick Hedström og forfatterinden Erica Falck. På dansk er også udkommet Isprinsessen, Prædikanten og Stenhuggeren.


Indholdsbeskrivelse
Krimi. Patrik Hedström fra Tanumshede politistation i Fjällbacka får sit livs udfordring, da han efterforsker en bilulykke, som viser sig at være mord. Der er sket flere lignende ulykker andre steder i Sverige, men har det nyeste mord noget at gøre med en omdiskuteret docu-soap "Fucking Tanum"?

Vær den første til at skrive en anmeldelse eller vurdere
Skriv anmeldelse
Andre bøger af Camilla Läckberg (Se alle bøger)

Andre bøger du måske vil synes om

Kundernes vurdering på trustpilot.dk Vi er e-mærket Betalingsinformation Vi sender pakker med GLS Vi sender pakker med Post Danmark
Fragtfrie bøger | Lynlevering | Kontakt os | Nyhedsbrev | Hvem er vi? | Hjælp til e-bøger og e-lydbøger | Kundeservice | Nyt om bøger | Sitemap | Idéer til tiltag og ændringer

Copyright 2005-2016 WilliamDam.dk
William Dams Boghandel - St. Torv 7 - 3700 Rønne - Tlf: (+45) 56 96 46 00 - E-mail:support@williamdam.dk - CVR: 25965809