Bøger
E-bøger
Lydbøger
Blog
Indkøbskurv (0)
WilliamDam.dk - Altid billige bøger
Kontakt os
E-mærket
Søg: Vis udsolgte:
Du er her: Forside -> Skønlitteratur -> Skønlitteratur -> En datters drøm
 
0 stjerner
En datters drøm

En datters drøm
(Bog, Indbundet)

Forfatter: 

Francine Rivers


Oversætter: Trine Tøndering
Diverse forfatter info: Omslagsgrafiker: Martin Morfjord

ISBN 13: 9788771320008
Forlag: Scandinavia
Indbinding: Indbundet (Info)
Udgave: 1
Oplag: 1
Trykt i: 2011
Serie: Martas arv
Nr i serie: del 2
Mål: H: 236mm B: 163mm D: 37mm V: 1015g
Originaltitel: Her daughter's dream (Engelsk)
Sider: 634
Sprog: Dansk Sprog: Dansk

Udgivelsesdato: 18/08-2011

Andre udgaver

En Datters Drøm (Lydbog, download)
163,75 DKK
En datters drøm (E-bog, download, 1. udgave)
165,00 DKK
150,00 DKK
Normalpris: 199,00 DKK
Spar: 49,00 DKK (24.6%)
Levering: 1-5 hverdage
 
Antal:
Tilvalg:
Alm. gavepapir (+ 10,00 DKK)
[ Tilføj ønskeliste ]
Forlagets beskrivelse

En datters drøm

Denne dramatiske afslutning på Francine Rivers´ slægtssaga, der begyndte med En moders håb, er en rig og dybt bevægende beretning om de tavse sorger der kan skille en familie, og den nåde og tilgivelse der kan hele selv de dybeste sår.

Livet er ikke let for lille Carolyn Arundel. Da hendes mor, Hildemara, er isoleret på sit værelse med tuberkulose, knytter Carolyn et særligt bånd til sin bedstemor, Marta, der flytter ind for at tage sig af husholdningen. Men efterhånden som spændingerne mellem Hildie og hendes mor tager til, tror Carolyn at det er hendes skyld. Da Hildie er rask igen og vender tilbage til sit arbejde, rejser Marta hjem, så Carolyn og hendes bror vokser op som nøglebørn i en verden der er knuget af frygt under den kolde krig.

Universitetslivet giver Carolyn en chance for at finde sig selv, men en familietragedie knuser hendes nyfundne uafhængighed. I stedet for at vende hjem skærer hun alle bånd over og forsvinder ind i den heftige hippiekulturder herskede i halvfjerdsernes San Francisco. Da hun dukker frem igen to år senere, endnu mere fortabt end før, søger hun nødtvungent hjælp hos familien til at genopbygge et liv for sig selv og sin nyfødte datter, May Flower Dawn.

Ligesom Carolyn får May Flower Dawn et tættere bånd til sin bedstemor, Hildie, end til sin mor, hvilket er årsag til endnu en kløft mellem generationerne. Mens Dawn kæmper for at undgå de fejltagelser, som de der har været før hende har begået, sætter hun sig for at hun på en eller anden måde vil forsøge at blive broen mellem kvinderne i sin familie i stedet for den mur der skiller dem for altid.

En datters drøm spænder over årene fra 1950´erne til nutiden og er den følelsesladede afslutning på en uforglemmelig familiesaga om de ofre enhver mor gør for sin datter - og om den betingelsesløse kærligheds inderste natur.


Indholdsbeskrivelse
Carolyn var mere knyttet til sin bedstemor end til sin mor Hildemara. Nu gentager historien sig, og Carolyn oplever, at hendes mor tager hendes datter Dawn fra hende. Kan de finde hinanden igen?

Vær den første til at skrive en anmeldelse eller vurdere
Skriv anmeldelse
Kunder købte også
En Moders HåbEn Moders Håb
(Bog, Indbundet)
150,00 DKK
 
Andre bøger af Francine Rivers (Se alle bøger)

Andre bøger du måske vil synes om

Kundernes vurdering på trustpilot.dk Vi er e-mærket Betalingsinformation Vi sender pakker med GLS Vi sender pakker med Post Danmark
Fragtfrie bøger | Lynlevering | Kontakt os | Nyhedsbrev | Hvem er vi? | Hjælp til e-bøger og e-lydbøger | Kundeservice | Nyt om bøger | Sitemap | Idéer til tiltag og ændringer

Copyright 2005-2016 WilliamDam.dk
William Dams Boghandel - St. Torv 7 - 3700 Rønne - Tlf: (+45) 56 96 46 00 - E-mail:support@williamdam.dk - CVR: 25965809