Bøger
E-bøger
Lydbøger
Blog
Indkøbskurv (0)
WilliamDam.dk - Altid billige bøger
Kontakt os
E-mærket
Søg: Vis udsolgte:
Du er her: Forside -> Skønlitteratur -> Skønlitteratur -> Øen
 
0 stjerner
Øen

Øen
(Bog, Indbundet)

Forfatter: 

Victoria Hislop


Oversætter: Annemette Goldberg

ISBN 13: 9788771160567
Forlag: Bazar
Indbinding: Indbundet (Info)
Udgave: 1
Oplag: 2
Trykt i: 2011
Mål: H: 218mm B: 143mm D: 38mm V: 654g
Originaltitel: The Island (Engelsk)
Sider: 504
Sprog: Dansk Sprog: Dansk

Udgivelsesdato: 14/10-2011

Andre udgaver

Øen (Bog, Paperback, 4. udgave, 2. oplag)
99,95 DKK
Øen (Bog, Hardback, 2. udgave, 5. oplag)
95,00 DKK
Øen (E-bog, download)
82,50 DKK
Tråden (E-bog, download)
82,50 DKK
Hjemkomsten (E-bog, download)
82,50 DKK
Solopgang (E-bog, download)
82,50 DKK
230,00 DKK
Normalpris: 299,95 DKK
Spar: 69,95 DKK (23.3%)
Levering:
Desværre udsolgt fra forlaget.
 
Kan ikke
bestilles!
[ Tilføj ønskeliste ]
Forlagets beskrivelse
Bogen har solgt over 1.000.000 mio. eksemplarer alene i UK og er oversat til flere end 20 sprog.·Bogen har ligget på bestsellerlisterne længe, og forfatteren har modtaget en lang række litterære priser.

Sygdommen spedalskhed spiller en betydende rolle i britiske Victoria Hislops debutroman om fire generationer af kvinder. Det er en voluminøs og stort anlagt roman, som både spænder over et langt tidsrum, og som berører de store spørgsmål om liv og død, kærlighed og svig, begær og hengivelse, krig og fred. 

Handlingen foregår i Pláka, en lille landsby på Kreta. Dertil kommer Alexis fra London for at finde ud af, hvad der egentlig skete med hendes mor og hendes familie, en historie, som moderen gennem hele Alexis´ opvækst har været tavs om. Ved afrejsen giver moderen hende et brev, som hun beder hende tage med til en gammel veninde, og hun lover Alexis, at veninden vil fortælle hende det, hun vil vide. Da Alexis ankommer til landsbyen, opdager hun, at øen Spinalonga, hvor der i mange år fandtes en stor koloni, et helt samfund, for spedalske, ligger lige ved den landsby, som hendes mors familie kom fra. Og så, gennem samtaler med moderens barndomsveninde, rulles den store og tragiske historie op, hvor både sygdommen, menneskenes ustadige og trofaste hjerter, slægts- og klassebevidsthed, kampen for at overleve både fysisk og mentalt, væves ind i historien om Alexis´ familie - en familie, som var hjemsøgt af tragedier, krige og lidenskab samt deres nære tilknytning til spedalskhedskolonien Spinalonga. 

Romanen beretter om denne landsby og ø gennem en periode på ca. 70 år. Det er en bevægende fortælling, som først og fremmest har sin styrke i den troværdige skildring af sygdommen og forholdet mellem de smittede og friske, om de rene og urene af hjertet, og om hvordan sygdommen skiller forældre og børn og ægtepar, hvordan den fremkalder de forfærdeligste lidelser fysisk og mentalt, og ikke mindst hvordan uvidenhed og myter om denne sygdom til stadighed præger mennesker i vor tid.  

Victoria Hislop har studeret engelsk på St. Hilda´s College, Oxford, og har skrevet rejselitteratur for aviser, tidsskrifter mm. Hun er en pålidelig fortæller, som har researchet grundigt til denne roman, både hvad angår sygdommen, som i Bibelen gør de spedalske til ´urene´ og i formidlingen af kretisk kultur, landskab, arbejds-liv osv.

Romanen har desværre også sin aktualitet ved, at spedalskhed er et af de store sundhedsproblemer i dag. Sygdommen er nu udryddet i Europa, men fx i Indien bliver der diagnosticeret op mod 200.000-300.000 nye tilfælde årligt.

Indholdsbeskrivelse
25-årige Alexis rejser fra London til Kreta, som er hendes mors barndomsø. Det bliver en rejse tilbage til tragisk familiehistorie, som står i skyggen af spedalskhed og lidenskab. Hvorfor har moderen aldrig fortalt noget om sine dramatiske familieforhold?

Vær den første til at skrive en anmeldelse eller vurdere
Skriv anmeldelse
Kunder købte også
TrådenTråden
(Bog, Indbundet)
230,00 DKK
 
Andre bøger af Victoria Hislop (Se alle bøger)

Andre bøger du måske vil synes om

Kundernes vurdering på trustpilot.dk Vi er e-mærket Betalingsinformation Vi sender pakker med GLS Vi sender pakker med Post Danmark
Fragtfrie bøger | Lynlevering | Kontakt os | Nyhedsbrev | Hvem er vi? | Hjælp til e-bøger og e-lydbøger | Kundeservice | Nyt om bøger | Sitemap | Idéer til tiltag og ændringer

Copyright 2005-2016 WilliamDam.dk
William Dams Boghandel - St. Torv 7 - 3700 Rønne - Tlf: (+45) 56 96 46 00 - E-mail:support@williamdam.dk - CVR: 25965809