Æg: Alt hvad du behøver at (h)vide (bog, indbundet, dansk)

Af: Christopher Sjuve


Nedsat pris! Æg: Alt hvad du behøver at (h)vide
  • Forlag: HarperCollins
  • Format: Indbundet
  • Type: Bog
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788771915204
  • Udgave: 1. (01-10-2018)
  • Oplag: 1. (01-10-2018)
  • Første udgivelsesår: 2018
  • Originaltitel: Egg alt du trenger å vite + opskrifter
  • Originalsprog: Norsk
  • Sideantal: 224
  • Indbinding: Indbundet
  • Mål og vægt: B: 208mm, H: 258mm, D: 20mm, Vægt: 780g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

Beskrivelse

Den ultimative kogebog om æg af bestsellerforfatteren Christopher Sjuve


Nu kommer endelig historien om ægget. Hvem kom først? Hønen eller ægget? Få opskriften på, hvordan du koger det perfekte æg og 85 andre uimodståelige opskrifter om og med æg. Ægget eller hønen stammer oprindeligt fra Indien. Læs her, hvordan det er gået til, at det lille jungledyr, med meget dårlige flyveegenskaber, er blevet sådan en populær spise verden over. Hvordan menneskets utrættelige eventyrlyst, nysgerrighed og handels evner, har flyttet hønen fra jungle til hønsegård. I Alt bliver bare bedre med æg fortælles historien om hønen og ægget med masser af både bløde og hårde fakta som; hvor mange æg lægger en høne på et år? Hvor mange æg spiser vi om året? Hvor mange høns er der i Danmark?, Påsketraditionen. Og meget, meget mere. 


Opskrifterne spænder vidt fra klassikere som saltede æggeblommer (som så rives over fx fisk) og til lækre desserter. Altså alt, hvad der er værd at (h)vide om æg.

Anmeldelser (0)