Søgning på underkategorier- og emner:
Om madlavning, dens metoder, ingredienser og industrifremstillet mad Madgrundbogen giver en enestående indsigt i, hvordan vores mad er et resultat af de ingredienser og metoder, der... Læs mere
Vi er, hvad vi spiser. Men det er kun en halv sandhed. Vi er, hvad vi spiser, fordøjer og optager både af godt og skidt. Vi lever kun af den mad, som fordøjes. Selv fornuftige kostvaner hjælper ikke meget, hvis der er kludder i fordøjelsen.
Madkundskab - Håndbog til valgfag og prøve er henvendt til læreren, der underviser i madkundskab som valgfag, og som skal føre eleverne til den afsluttende prøve i faget. Vi ønsker med... Læs mere
Har du nogensinde tænkt over hvad der er bag stikkontakten?The Visual Guide to the Power Grid – Inside the Greatest Machine in the World er en illustreret rundtur i det... Læs mere
I denne bog finder du en række simple forsøg, der kan anvendes i valgfaget madkundskab. Eleverne lærer at arbejde naturvidenskabeligt ved at opstille hypoteser og... Læs mere