Den golde polarørken i det nordøstlige Grønland bærer på en hemmelighed fra fortiden. I 15 år forsøger Eske Willerslev og hans kolleger at få adgang til den, men den ene... Læs mere
Man vil aldrig se på planter på samme måde efter at have læst Planternes manifest. Bogen slår et slag for det storslåede planteliv på Jorden og får os til at gentænke, hvad det er... Læs mere
Endnu en hedebølge rammer Paris, og i løbet af en søvnløs nat kaster klimaforandringerne en ung mand ud i en omfattende eksistentiel krise. For at undslippe byens varme og de dystre tanker... Læs mere
Hvad er rogn, og hvordan kan vi bruge den i vores køkken på en bæredygtig måde med respekt for naturen og med fokus på smag, ikke mindst i det grønne køkken? Rogn er æg fra fisk, krebsdyr og... Læs mere
Den fylder ikke så meget i bogreolen, og den er lige til at have med i lommen. Den lille, årlige udgave af Hugh Johnsons vinguide med dansk afsnit er et must for vinentusiaster. I Vin 2024,... Læs mere
Skyggezone, af biolog og forfatter Hanne Strager, er den første biografi skrevet om Inge Lehmann. Bogen er blevet til på baggrund af en lang række breve, dokumenter og videnskabelige artikler... Læs mere
Lækre opskrifter til din airfryer byder på sunde, hurtige og moderne retter med alt til morgenbordet, madpakken, familiemiddagen og en aften i sofaen. Oprindeligt... Læs mere
Ny udvidet udgave. Overlæge og virusforsker Anders Fomsgaard fra Statens Serum Institut har opdateret sin skrækfascinerende og paradoksalt underholdende bog fra 2019 - Det er bare... Læs mere
Fra en af spændingslitteraturens mestre kommer en hæsblæsende spionthriller af højeste kaliber. K.D. Faulkner. Det første initial står for Kane, det andet står for ingenting. Kane er... Læs mere
Airfryeren har fundet vej til de danske køkkener, hvor den er blevet en sand game changer, ikke mindst for mange familier. For med en airfryer kan du nemt og hurtigt... Læs mere
Verdensomsejlerens første bog i ny udgave, bedre illustreret.
En systematisk indføring i hvad der foregår på det molekylære plan i ovnen og i kasserollen, så vi alle kan få en dybere forståelse af, hvad det er, der i virkeligheden sker, når vi blancherer spinaten, griller bøffen, sniffer til vinen eller krydrer marinaden.