Søgning på underkategorier- og emner:
Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning... Læs mere
En dysbiose er en overvægt af skadelige mikroorganismer, svampe og sygdomsfremkaldende bakterier, hvor svampe, bakterier eller parasitter har svært ved at indgå... Læs mere
Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør... Læs mere
Ifølge Astma-Allergi Danmark har hver femte dansker allergi. Mange mennesker lever hver dag med gener og belastninger, som kan forringe livskvaliteten. Flere er ramt af... Læs mere
Behøver diætmad og kogekunst at være modsætninger? "Kogekunst for... Læs mere
"Bogen om Allergi" er for danskere, der har allergi – eller som gerne vil undgå at få allergi hos dem selv eller... Læs mere
Lider du af astma eller allergi, så er det her måske den helt rigtige bog for dig. Bogen som hjælper dig til et bedre og... Læs mere
The first authoritative and comprehensive assessment of the many impacts of climate change on allergens (pollen and mould... Læs mere
A food allergy is an exaggerated immune response triggered by eggs, peanuts, milk, or some other specific food. Allergies to peanuts, tree nuts, and shellfish tend to be lifelong. This book presents research in this field.
A concise, practical guide to the diagnosis, treatment and management of common allergy and asthma conditions in primary care. Succinct clinical advice is given for a broad range of allergies, as well as for asthma, using the latest asthma guidelines.
This title provides an extremely helpful analysis of genes that may be associated with autoimmunity, and answers questions such as how these genes can be identified, and how the functions of the gene products can be elucidated.
Respiratory ailments are the most common reason for emergency admission to hospital, the most common reason to visit the GP, and cost the NHS more... Læs mere
Written by Charlotte Muquit, a mum whose own son has severe food allergies, and Dr Adam... Læs mere