Søgning på underkategorier- og emner:
Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har... Læs mere
I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Bageskolen er bygget op... Læs mere
"Claus Meyers bog om simremad er kodyl og stilren." Politiken "..duften breder sig, og forventningerne vokser." Mad & venner Alt i en gryde. På vanlig pædagogisk vis... Læs mere
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning. I denne bog viser han, hvordan store smagsoplevelser og madlavning kan... Læs mere
Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi's food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three... Læs mere
”Den indre ro er at så og spise,” siger Anh Lê, i sin tredje kogebog LêLês urtekøkken. Så & spis! 60 vietnamesiske opskrifter. Her... Læs mere
Stjernekokken Yotam Ottolenghis første kogebog er for længst blevet en klassiker og foreligger nu endelig på dansk. OTTOLENGHI KOGEBOG #1 er fuld af den mad, der har... Læs mere
85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery. Først revolutionerede Chad Robertson smagen og... Læs mere
Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet... Læs mere
Bageeventyr af Ditte Julie indeholder 30 opskrifter på fantasifulde, sjove, farverige og festlige kager til børn. Når børn bager, er det med kaos, mel, krymmel og uorden over... Læs mere
Fattig student er en genial kogebog for dig, der vil leve sundt, billigt og uden madspild. Ja, for alle, også familier, der gerne vil have pengene til at strække lidt... Læs mere
OBS: Bogen er lidt smudset på omslaget. Bøgerne ser desværre sådan ud når vi modtager dem fra leverandøren.
Ingen kender sine lokale råvarer og deres sæsoner bedre end Frøken Jensen, og ingen anden er på samme måde indbegrebet af det danske og nordiske køkken. Hun har... Læs mere
MEYERS GRØN MAD tilbyder mere end 100 lækre og velsmagende opskrifter på grønne, velsmagende retter. Bogen er... Læs mere
I denne bog deler René Redzepi og kokken David Zilber, der står for restauranten Nomas fermenteringslaboratorium, ud af deres teknikker, så man kan lave og lege... Læs mere