Søgning på underkategorier- og emner:
OBS: Bogen er lidt smudset på omslaget. Bøgerne ser desværre sådan ud når vi modtager dem fra leverandøren.
Et liv i fisk handler ikke om hvordan man fanger fisk, men mere om hvorfor vi fanger dem: eventyr, oplevelser, fællesskaber, udfordringer, kammeratskaber, mental sundhed og... Læs mere
"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog... Læs mere
Chef Mikkel Karstad takes us on a fishing trip around the lakes, rivers and coastline of his native Denmark, catching and cooking fish and... Læs mere
More than 60 exciting recipe ideas for sustainable ways to eat fish
Alle Aarstidernes livretter samler for første gang alle opskrifterne fra bestsellerne Aarstidernes livretter, Aarstidernes nye livretter og Aarstidernes kød i én... Læs mere
Det ultimative værk om sild. Kogboge med 100 af Restaurant Palægades bedste sildeopskrifter i en stor, smuk coffee table book. Indeholder bl.a.: Forord af... Læs mere
Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. Med sous vide kan man få det... Læs mere
De hippe newyorkere er allerede i gang med trenden. Flere og flere vælger en kop næringsrig bone broth to go i stedet for den daglige latte. Bone broth er... Læs mere
Danmarks har en kystlinje på 8.750 km, og der er masser af skønne råvarer derude. Med Høst ved havet i hånden kan du på din gåtur langs stranden... Læs mere
Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one... Læs mere
This unique collection of recipes takes you to the heart of this special restaurant, honouring the traditions of Niklas' beloved Nordic food and open-fire cooking.
An entertaining and informative follow-up to 2007's Skylarks and Scuttlebutts, serving up delicious details about the ocean's greatest bounty - seafood.
Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på fisk og vildt. Lækre fisk på alverdens måder – stegt, kogt, dampet,... Læs mere
Smag på vikingetiden. Læs bogen: Vikingemad – med autentiske opskrifter. ”Uden mad og drikke, duer helten ikke” Det gamle ordsprog gjaldt også i... Læs mere