En kvalitetsbog om pileflet- og hvordan du starter helt fra 0. Det er en bog som alle kan være med til. En god begynderbog. Beskriver også hvad de forskellige fagtermer betyder.
En kvalitetsbog om pileflet- og hvordan du starter helt fra bunden. Det er en bog som alle kan være med til. En god begynderbog.
En kvalitetsbog omkring nye og nemme ting i pileflet som alle kan være med til. En god begynderbog.
Bogen giver en beskrivelse af, hvordan du udfører og tolker de forskellige undersøgelser der er i en synsprøve.... Læs mere
En bog om nye innovative fletteteknikker indenfor rangleflet. Nemt og overskueligt step-by-step manual udført med billed -og tekst trin.
The number one Sunday Times bestseller! Discover how to transform your home and your life with Mrs Hinch. Cleaning... Læs mere
Nicolaj Møller Christiansen, der blev køkkenchef ved Treetop Restauranten på Munkebjerg Hotel i en alder af kun 23, viser i denne kogebog vejen til et univers af mad i... Læs mere
Det er igen blevet populært at holde ferie på badehoteller. Danskerne tager ud på hotellerne for at forkæle sig selv med god... Læs mere
Building on Timothy Ferrisss internationally successful 4-hour franchise, The 4-Hour Chef transforms the... Læs mere
Historien om Ruths Hotel startede for mere end 100 år siden og er på mange måder en fortælling om Skagen selv. I dag byder det idylliske badehotel traditionen tro sine gæster... Læs mere
Learn to cook like the professionals with this essential reference work from the renowned Institut Paul Bocuse.
A recipe reference resource that includes over 5,000 recipes to guide chefs cooking along classic lines as well as inspire them with fresh ideas.