Søgning på underkategorier- og emner:
Et kinesisk mundheld siger, at der findes ligeså mange tesorter, som der findes kinesere. Man skal altså bruge mere end ét menneskeliv, hvis man vil opnå et virkeligt kendskab til denne... Læs mere
MIKKELLERS BOG OM ØL gør dig til en bedre ølkender og lærer dig at brygge spændende og velsmagende øl derhjemme. Bogen guider dig igennem brygprocessen trin for trin og... Læs mere
En solid håndbog om at dyrke og fremstille vin under kølige himmelstrøg. Indeholder kapitler om egnede sorter, beskæring og opbinding, vindyrkning i et køligt klima, sygdomme og skadedyr, vingården, vinfremstilling og vinteknikker.
Genudgivelse i hardback Det er altid godt at bruge sin tid og sin krop til noget fornuftigt. At save, hente og kløve sit eget brænde er en videnskab og en lidenskab som mange –... Læs mere
Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse... Læs mere
Slagterbogen, , er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have.Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:1: AlmentHygiejne,... Læs mere
Grundig lærebog til grund- og bacheloruddannelserne, hvor fødevareproduktion indgår som et fagligt element. Og som inspirationskilde til alle, som ønsker en mere... Læs mere
Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder... Læs mere
An illustrated, empowering little book giving 101 practical and proactive tips on how to cut single-use plastic from... Læs mere
Det gode ØL er grundbogen om øl og ølservering.Den er skrevet af Bjarke Bundgaard, og indeholder følgende 7 kapitler:Øllets historieFra år 8000 før vor tidsregning til i dag,... Læs mere
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men... Læs mere
De to tørstige gartnere står i spidsen for en hjemmebryg revolution! Richard Hood og Nick Moyle forklarer hvordan du kan skabe... Læs mere
"Spansk vin", den første bog på dansk om spansk vin, er et gedigent opslagsværk med en kortintroduktion til de spanske vine med historie og gennemgang af den spanske vin lov, de... Læs mere
Kan du kende forskel på en rødvin og en hvidvin, vel at mærke, med bind for øjnene? Vælger du vin ud fra, hvor godt etiketten ser ud?... Læs mere