Søgning på underkategorier- og emner:
CHAMPAGNE er et af verdens stærkeste brands. Gennem flere end hundrede år har den gyldne festdrik med de blide bobler været tilbedt af kongelige, statsmænd, skuespillere og sportsstjerner. I... Læs mere
Håndbog i Ølbrygning er blevet kaldt ølbryggernes bibel og er blevet solgt i mere end 10.000 eksemplarer. Bogen bruges som undervisningsmateriale på erhvervsskoler, gymnasier... Læs mere
Hvad er det egentlig, vi spiser? Alle har kun én krop og ét liv - alligevel har de færreste af os en klar holdning til det, vi spiser. Og... Læs mere
Kompendiet er tilbud til ældre studerende, bogorme, nørder og læseheste, der synes, at det kunne være sjovt og interessant at... Læs mere
Her er fortællingen om dansk humleavl, glemte maltsorter og udviklingen fra bonde- til industrisamfund fra 1850 til 1950 set i et ølhistorisk perspektiv. Forfatteren fortæller om... Læs mere
Birgitte Berg Nielsen gennemgår indkøb, anvendelse og opbevaring af de forskellige fødevarer i det almindelige danske køkken, som det så ud i begyndelsen af 1900-tallet.... Læs mere