Bakery Products Science and Technology (Bog, Hardback, Engelsk) af W Zhou

Bakery Products Science and Technology

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: W Zhou

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Baking is a process that has been practiced for centuries, and bakery products range in complexity from the simple ingredients of a plain pastry to the numerous components of a cake.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley and Sons Ltd
Forfatter W Zhou
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 08-08-2014
Første udgivelsesår 2014
Fagredaktør Weibiao (National University of Singapore) Zhou, Y. H. (American Food and Nutrition Center Hui
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 784
Indbinding Hardback
Forlag John Wiley and Sons Ltd
Sideoplysninger 784 pages
Mål 199 x 262 x 35
ISBN-13 / EAN-13 9781119967156