Beer: Tap into the Art and Science of Brewing (Bog, Hardback, Engelsk)

Beer: Tap into the Art and Science of Brewing (Bog, Hardback, Engelsk)

Af: Charles (Professor of Food Science and Technology Bamforth


  • Forlag: Oxford University Press Inc
  • Type: Bog
  • Format: Hardback
  • Sprog: Engelsk Sprog: Engelsk
  • ISBN-13: 9780195305425
  • Udgave: 3 Revised edition
  • Udgivelsesdato: 23-04-2009
  • Første udgivelsesår: 2009
  • Illustrationer: 29 black and white halftones, 8 line illustrations
  • Originalsprog: United States
  • Sideantal: 272
  • Indbinding: Hardback
  • Forlag: Oxford University Press Inc
  • Sideoplysninger: 272 pages, 29 black and white halftones, 8 line illustrations
  • Mål: 234 x 162 x 23

Bemærk: Kan ikke leveres før jul

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder
  • Returret frem til d. 31.1.2024

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

This book gives a comprehensive overview of the history of brewing, the science and technology of brewing, the various styles of beer brewed throughout the world, and the global brewing business.

Læsernes anmeldelser (0)