Bibelen fortalt for mig


ISBN-13: 9788777399923

Status: Mangler pt.

Bemærk: Dette produkt kan pt. ikke købes, men du kan få automatisk besked når/hvis dette produkt er tilgængeligt igen. Alt vi skal bruge er din e-mailadresse.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Se varen i stort format
Lois Rocks smukt illustrerede bibel rummer kernefortællingerne fra Det Gamle og Det Ny Testamente. Det er genfortællinger, som er uforglemmelige læst hver for sig, og som er overvældende betragtet som kapitler i en fremadskridende beretning om vor kulturelle og samfundsmæssige værdier.
Det handler om Gud og Guds folk, fra skabelsesberetningen: dens skønhed og dens tragiske konsekvenser for menneskeheden, som må vende paradiset ryggen. Rock fortæller Abraham, Isak, Jacob, Josef og Moses´ livshistorier. - Og om kampene på Joshua, Samson og Gideons tid, om freden under Saul, David og Salomon - og om profeterne og dengang jøderne kunne vende tilbage til Israel efter eksilet i Babylon. Til slut får vi at høre om Jesus, som viser folk, hvordan de kan holde sig på kærlighedens, fredens og retfærdighedens vej på jorden, og hvordan de kan forholde sig til det evige liv efter dette.
For børn er bibelen et lille mirakel af lettilgængelig, uvurderlig og spændende indføring i vor kulturarv, som også rækker ud over Vesten. En nøgle til forståelse af kunst og litteratur gennem alle tider. Rocks stærke genskabelse af de ældgamle sagn vibrerer af farver og følelser. For børn i 5 til 10-årsalderen

Anmeldelser (0)