Mærkværdigt ser det ud, når vi en gang om året lader træerne rundt om Sneglespringvandet bære bøger. Men det varer ikke længe, for kl. 12 lader vi alle komme og plukke sig en bog ganske gratis. Kom og vær med og giv en gammel bog et nyt hjem!

Traditionen med at hænge bøger i træer til fri plukning fandt vi på i 2013 som en markering af Verdens Bogdag. Sidste år rykkede vi arrangementet til sommerferien for at lade endnu flere få mulighed for at være med. Bøgerne kommer dels fra vores egne private samlinger, dels fra kunder og venner af boghandlen, der har sorteret derhjemme. For selvom en bogsamling skal trimmes og holdes ved lige, betyder det ikke, at andre ikke skal have mulighed for at få glæde af de bøger, vi selv er færdige med. Desuden har lokale forfattere bidraget med eksemplarer af deres bøger til træerne.

Der er altså mulighed for at finde alle mulige forskellige slags bøger i træerne: Romaner, historiske værker, havebøger, børnebøger, krimier, filosofi. I alt bliver der hængt et sted mellem 400-500 bøger op.

Vi hænger bøgerne op i løbet af formiddagen, og kl. 12 åbner vi for fri plukning.

Arrangementet rykkes i tilfælde af regn og blæst - men det har endnu ikke været nødvendigt nogle af de andre år.

Tilmeld dig facebookeventen