Konkurrencen er slut. Vinderne blev Louise Fogh Black, Anne-Marie Hansen, Susanne Bank Jensen, Else Flamsted og Dorte Paulsen.

Alt skal være perfekt på Jennifer og Stuarts bryllupsdag – det har Jennifers mor sørget for, inden hun døde. Der er nøje udstukne retningslinjer for hvordan dagen skal forløbe på øen Nantucket, hvor brylluppet skal stå, og alle er opsatte på at gøre deres for at ære den afdødes ønske. Men som det nu ofte er med familier, så begynder alle skeletterne at vælte ud af skabene, når de er samlet, og snart er dagen alt andet en perfekt.

Elin Hilderbrand bliver kaldt Dronningen af Sommerromanen i USA, hvor hendes varme og sjove bøger sælger i millionvis. Hun bor selv på Nantucket, der danner ramme om historien i Den perfekte dag, hendes første roman på dansk.

Vi udlodder fem eksemplarer af Den perfekte dag, hvis du vil fortælle os, hvordan det helt perfekte bryllup skal være, om det så er for dig selv eller dine børn.

Skriv dit svar i kommentarfeltet nedenfor. Vi udtrækker fem vindere onsdag d. 4. maj og offentliggør dem her på siden, så snart alle har bekræftet.