Konkurrencen er slut: Anmelderne blev Thorkild Rothi, Mia Gerdrup, Else Kjeldsen, Britta Koefoed Simonsen og Pia Jochumsen Petersen.

Har du stærke nok nerver til at læse en thriller om at miste et barn og måske være ved at miste det hele? Vi søger fem anmeldere af S.K. Tremaynes grufulde roman Faldet.

Og nu smiler Kirstie til mig.
Hvorfor? Hvorfor smiler hun? Hun er stum og blinker ikke, og alligevel smiler hun? Det er, som om hun prøver at få mig fra koncepterne.
En pludselig frygt strømmer igennem mig. Den er absurd og latterlig, men uafviselig.

Da Angus og Sarahs ene tvillingedatter dør ved en ulykke, falder deres perfekte liv fra hinanden. Nedbrudt forsøger familien at komme til hægterne igen ved at flytte ud på en lille skotsk ø, hvor Angus har arvet en ruin af et hus. Men det, der skulle have en terapeutisk effekt, viser sig i stedet at være en fortsættelse af det mareridt, som begyndte, den dag lille Kirstie stod oppe på altanen og råbte, at hendes søster Lydia var faldet ned.

Skriv i kommentarfeltet, hvorfor vi skal vælge lige præcis dig som anmelder - vi udtrækker fem anmeldere onsdag d. 10. august.

De fem vindere bliver offentliggjort her på siden, når de har svaret tilbage med fuldt navn og adresse. Anmeldelserne af bogen skal være os i hænde senest torsdag d. 25. august. Du behøver ikke skrive mere end en halv side, og vi forbeholder os ret til at klippe brudstykker ud af det indsendte. Foretrækker du at lave en videoanmeldelse, er det også en mulighed. Anmeldelserne vil blive brugt op til udgivelsen af Faldet tirsdag d. 30. august.Ønsker du at publicere din anmeldelse på egen blog e.l, må dette først ske på udgivelsesdatoen.

Faldet udkommer 30. august.