Nedsat pris! 100 myter om mad Forstør
Kategorier / sektioner:

100 myter om mad

Forlag: FADL
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 12-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Sara Østergaard, Marianne Zangenberg
ISBN-13: 9788793590311
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

190,85 kr

-17%

Vejl. pris: 229,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Du må ikke genopvarme persille...
Der findes et væld af husmorråd om madvarer, og du bruger måske flere af disse råd i dit eget køkken. Men kan man nu stole på dem alle sammen? 
I denne bog går to ernæringseksperter bag om 100 af de mest udbredte myter om tilberedning og smag af fødevarer, hygiejne og økologi og undersøger, om de har hold i virkeligheden. 
Du finder blandt andet svar på, om økologiske fødevarer er sundere end konventionelle, og om det er sandt, at honning kan holde sig for evigt. Man skal nemlig ikke tro på alt, hvad man hører – så gør som forfatterne, og spis brød til!
Om forfatterne
Marianne Zangenberg Lynggaard er cand.scient. i human ernæring og lektor på Ernæring og sundhedsuddannelsen, VIA. Derudover underviser hun i madkundskab på læreruddannelsen. Hun er oplægsholder, skriver på bloggen Ernæringskommentaren på folkeskolen.dk og arbejder for bedre rammer for mad i folkeskolen.
Sara Juul Østergaard er klinisk diætist og cand.scient. i molekylær ernæring og fødevareteknologi. Hun arbejder som lektor på Ernæring og sundhedsuddannelsen, VIA. Derudover underviser hun i madkundskab på læreruddannelsen, holder foredrag og er inkarneret madentusiast.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

100 myter om mad

100 myter om mad