100 timers mørke Forstør
Kategorier / sektioner:

100 timers mørke (Bog, Hæftet)

Af: Anna Woltz

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 16-12-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Aino Roscher
ISBN-13: 9788740614336
Produkt type: Bog
Originaltitel: Honderd uur nacht
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

310,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Flugten fra verdens mest pinlige far ender i New York!
Som om det ikke var akavet nok, at 14-årige Emilias far er rektor på skolen, så går der pludselig forfærdelige rygter om, at han har sendt pinlige beskeder til skolens populære pige. Er Emilias far forelsket i en 17-årig? Og hvordan skal Emilia nogensinde kunne se ham, pigen eller resten af skolen i øjnene igen? Snart er det ikke kun skolen, men hele landet, der ved, hvor klamt hendes far har opført sig. Rygterne spredes på nettet, og Emilia kan ikke komme hurtigt nok væk. Helst rigtig langt væk.
I al hemmelighed og hast flygter hun til New York, men den lejlighed, hun har lejet på nettet, findes ikke. På adressen bor i stedet den jævnaldrende Seth og hans 9-årige lillesøster Abby, som lader Emilia bo hos dem. Orkanen kommer, og i flere dage er de uden vand, varme og strøm. Men hvordan overlever man flere dage uden et bad, når man ved alt om, hvor mange bakterier der findes på kroppen? Og hvordan tackler man to fremmede, der næsten lige har mistet deres far? Og hvad med Emilias egne problemer derhjemme? Hvor længe kan hun gemme sig for dem og sine forældre i New York?
100 timers mørke er en stærk, sjov og underfundig YA-roman om åndssvage forældre og fantastiske venner. Om shitstorms på nettet og en orkan i New York. Og om at tage ud på eventyr og få sat sine egne problemer i perspektiv.
Anna Woltz (f. 1981) har skrevet en lang række bøger til børn og unge, og hendes bøger er oversat til flere sprog. For 100 timers mørke fik hun i 2015 Dutch Nienke van Hichtum Award, og i 2016 fik hun de flamske priser Flemish Children's Jury Award og De kleine Cervantes.
Anna Woltz boede i New York, da orkanen Sandy ramte byen. Hun strejfede gennem et mørkelagt Manhattan i dagevis på jagt efter varme, mad og stikkontakter. Da lyset tændte igen, begyndte hun på denne bog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

100 timers mørke

100 timers mørke