123 livsmod Forstør
Kategorier / sektioner:

123 livsmod (Bog, Paperback)

Af: Carina Heckscher

Forlag: Carina Heckscher
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 134
Dato for udgivelse: 7-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788799473410
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 enhed på eget lager

183,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Carina Heckscher (f. 1978) . Forfatter og foredragsholder der giver MOD til HVERDAGSSUCCES
123% livsMOD - Når livet leves fra hjertet er en bog med inspiration og motivation til at leve dit liv som den unikke person du er. Du får et indblik i, hvordan foredragsholder og forfatter Carina Heckscher har levet et liv fra hjertet, og ofte er blevet kaldt modig og heldig.
Velkommen til et liv som ´Heldig med vilje´, du er, hvad du er med til at skabe.
Nogle mennesker opfattes ofte som mere heldige end andre. Det er dem, der altid får de gode tilbud, den billigste og bedste rejse, drømmejobbet, udlever sin iværksætterdrøm, har den sødeste kæreste og de mest velopdragne børn osv.
Alle har to valg: Et TIL-valg og et FRA-valg, og uanset hvilket valg vi træffer, skal vi være tilfredse. Og ellers er der noget der skal laves om i vores mindset og hand-lingsmønster.
I bogen finder du inspiration fra Carinas liv som iværksætter, job/mulighedssøgende og fra et karriereskifte, der vendte op og ned på hendes karriere - fra eksamens- og sceneskræk til eftertragtet foredragsholder.
Du finder også motivation og inspiration til, hvordan du kan leve livet, som du ønsker at leve og ikke leve det liv som du regner med, at andre vil have at du lever.
Vi er alle unikke personer og for at opnå HVERDAGSSUCCES kræver det, at vi tror på og stoler på os selv. Ofte er vi vores egen værste fjende og vi begrænser os selv i at nå vores mål. Vi skal justere vores mindset, så vi tør leve livet fra hjertet og uden frygt for at skille os ud fra mængden.
Husk, at når målet er fundet, skal det deles op i overkommelige delmål, så der undervejs i processen kan opnås HVERDAGSSUCCES og øget motivation. Motivation og glæde ved en hverdag, hvor der er plads til forskelligheder, og hvor alle skal være glade for det, de bidrager med.
Vi mennesker har det med at føle os trygge i vores comfort zone. Kunsten er, at udvide comfort zonen og finde ud af, hvordan udfordringer kan blive til muligheder.
Når Idé, Tro & Mod bliver til handling, opnår du HVERDAGSSUCCES.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

123 livsmod

123 livsmod