Unyttig Viden 5: 1374 skøre facts, du aldrig mere glemmer!
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Unyttig Viden 5: 1374 skøre facts, du aldrig mere glemmer! (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Anna Basener & Nora Reinhardt

Forlag: Per Heide
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799236268
Udgave: 1. (26-08-2019)
Oplag: 1. (26-08-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Unyttig Viden
Indbinding: Paperback
Sideantal: 144
Originaltitel: Unnützes Wissen 6
Omslagsillustrator: David Lang
Forord af': Per Heide
Oversætter: Per Heide
Originalsprog: Tysk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

uNYTTIG VIDEN er tilbage!
De fire første bøger med præcis 1374 overraskende og fascinerende facts blev et kæmpe kulthit, da den den første bog udkom i 2011, og nu præsenterer vi så den femte bog i den populære serie. 1374 nye, sjove, overraskende og forbløffende facts om alt om himmel og jord.
Den perfekte gave til dig selv, én der fortjener det, som underholdende læsning på sommerferien eller som jule- eller mandelgave, når vinteren nærmer sig.
Hvis du nogen sinde har undret dig over, om man kan købe en barneseng designet som et missilkøretøj, om der findes Tinder for de kendte, hvilket køn der oftest er veganere samt mange andre forbløffende spørgsmål, så behøver du ikke lede efter svarene længere - 1374 NYE forrygende facts om hele den besynderlige og fantastiske verden omkring os!uNYTTIG VIDEN er tilbage!
De tre første bøger med præcis 1374 overraskende og fascinerende facts blev lidt af et kulthit, da de udkom i 2011, 2014 og 2016, og nu præsenterer vi 1374 nye, sjove, overraskende og forbløffende facts om alt om himmel og jord.
Den perfekte gave til dig selv, én der fortjener det, som underholdende læsning på sommerferien eller som jule- eller mandelgave, når vinteren nærmer sig.
Hvis du nogen sinde har undret dig over, om Hillary Clinton var med til Trumps bryllup, om man kan indrette en kirke som en kæmpe glassko, hvad rekordholderen i at æde hotdogs hedder samt mange andre forbløffende spørgsmål, så behøver du ikke lede efter svarene længere - 1374 NYE forrygende facts om hele den besynderlige og fantastiske verden omkring os!

Anmeldelser (0)