18 sekunder Forstør
Kategorier / sektioner:

18 sekunder (Bog, Paperback)

Af: George D. Shuman

Forlag: Jentas
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Jentas pocket
Sideantal: 381
Dato for udgivelse: 8-4-2009
Udgivelse: 2. udgave, 2009.
Oversætter: Anne Mette Poulsen
ISBN-13: 9788776771171
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: George D. Shuman
Originaltitel: 18 Seconds
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Paperback
69,95 kr
MP3 CD
189,00 kr
CD
198,35 kr

69,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Sherry Moore er både blind og blændende smuk, og hun har en usædvanlig evne. Hun kan ´se´ de sidste 18 sekunder af en afdød persons liv ved blot at berøre liget.«
Som barn blev Sherry fundet i sneen på en trappe. Hun havde fået en hovedskade, der berøvede hende synet, og hun havde glemt sin fortid. Sherry opdager, at hun via en sjette sans kan 'se' ind i de dødes verden, og hun lærer at udnytte sine evner til at hjælpe andre. Hun stiller sine evner til rådighed for politiefterforskninger, hvor betjentene står over for tilsyneladende uløselige mysterier.
Seriemorderen Earl Sykes blev nok dømt - men aldrig for sine mord. Ved sin prøveløsladelse vender Sykes efter tredive år tilbage til badebyen Wildwood i New Jersey. Han begynder igen at bortføre unge kvinder fra øde områder langs strandpromenaden til sine grusomme torturlege.
De unge kvinders forsvinden minder på grufuld vis om flere uopklarede sager fra 1970´erne, og kriminalinspektør Kelly O´Shaughnessy står pludselig over for en serie af voldsomme forbrydelser af ufattelige dimensioner.
Kelly drives af et desperat ønske om at kunne stoppe de blodige begivenheder. Hun må derfor tage imod Sherrys tilbud om hjælp. Men ingen af de to kvinder har forudset konsekvenserne af deres samarbejde.
Snart er de selv jagede!!!!!!
Anmeldelser:
»Plottet er velfungerende, og især opklaringsarbejdet er godt beskrevet... jeg synes idéen om at kunne aflæse de sidste sekunder af et menneskes minder er aldeles glimrende udført... 18 sekunder" er spændende læsning og er et godt valg. * * * * «
- www.bogrummet.dk
»Det er en isnende, kold og uhyggelig historie. Der er gode spændende miljøer - og persontegningerne, ikke mindst af bipersonerne, er perfekte.
Joh, det er ikke en krimi man glemmer lige med det samme … Anbefales.«
- Krimi-Cirklen
»...virkelig spændende og bør blive et hit.«
- Dansk BibliotekCenter

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

18 sekunder

18 sekunder