Nedsat pris! 30 suveræne svenskere
Kategorier / sektioner:

30 suveræne svenskere (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Katrine Hornstrup Yde & Peter Nielsen (red.)

Forlag: Informations Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788775146949
Udgave: 1. (14-09-2018)
Oplag: 2. (26-09-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 187
Omslagsgrafiker: Sofie Holm Larsen /Information
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Denne bog er Informations hyldest til det suveræne Sverige. Det er en fejring af det radikale politiske eksperiment, som er det moderne Sverige. For nogle er Sverige et alarmerende rædselsscenario, for andre er det et humanistisk ideal. Sverige er under alle omstændigheder en stat, som valgte sin egen vej i verden, og som har skabt sin egen civilisation.” Fra Rune Lykkebergs indledning.
Bogen indeholder 30 portrætter af de svenskere, som Information mener er de mest interessante, inspirerende og væsentlige. Bidragsydere: Niels Chr. Alstrup, Kristen Bjørnkjær, Anne Middelboe Christensen, Ralf Christensen, Otto Lerche Kristiansen, Peter Laugesen, Rune Lykkeberg, Valdemar Lønsted, Georg Metz, Christian Monggaard, Anita Brask Rasmussen, David Rehling, Erik Skyum, Anna von Sperling, Rasmus Bo Sørensen og Katrine Hornstrup Yde.
30 suveræne svenskere er tredje bog i Informations serie af introduktioner til kulturhistorier fra andre lande. Tidligere er Russerne – 37 introduktioner til russisk kulturhistorie og Deutschstunde – 34 introduktioner til tysk kulturhistorie udkommet i serien.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

30 suveræne svenskere

30 suveræne svenskere