Nedsat pris! 3096 dage Forstør
Kategorier / sektioner:

3096 dage (Bog, Indbundet)

Af: Natascha Kampusch

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Dato for udgivelse: 15-6-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Anette Petersen
ISBN-13: 9788702107548
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Lise-Lotte Holmbäck
Originaltitel: 3096 Tage
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 4

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
231,75 kr
Paperback
99,95 kr
epub
68,75 kr
MP3 CD
232,45 kr
zip_mp3
68,75 kr

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den sande historie om Natascha Kampusch, den østrigske pige der blev kidnappet på åben gade i 1998 og først slap fri efter 8 år, kan få det til at gyse i enhver. Hun var på vej til skole, havde netop skændtes med sin mor og var gået uden at sige farvel, da hun blev grebet af en mand som kastede hende ind i sin varevogn og kørte væk med hende. De næste par år tilbragte hun i et specialkonstrueret rum på få kvadratmeter i mandens kælder, indtil han havde knækket hende så grundigt, at han kunne tage hende op i huset. Her måtte hun arbejde som hans slave. Han sultede hende, tæskede hende og misbrugte hende. Men en sommerdag i 2006, da han havde sat hende til at støvsuge bilen uden for huset, så hun sit snit til at stikke af.
Nu har hun skrevet sin historie, og det er rystende læsning. Men det er også, på en bagvendt facon, opløftende læsning. Der er ingen tvivl om, at Natascha Kampusch er en uhyre begavet kvinde. Hendes beskrivelse af sine prøvelser er aldrig ´ulækre´ eller hadske, men til gengæld præget af en dyb trang til forståelse, dels af hvad det vil sige for et barn at blive frarøvet sin identitet på den måde, og dels af, hvad det var for et menneske, hun kom i kløerne på - og som var hendes eneste, absolut eneste, menneskelige kontakt mens hun voksede op.Ikke mindst beretningen om tiden efter hendes flugt er øjenåbnende læsning. Natascha Kampusch opførte sig aldrig som folk forventede af et ´offer´ - hun har hele tiden forsøgt på at være herre over sin egen historie og ikke lade sig udnytte, og hun har været kontroversiel i sine udtalelser om sin kidnapper og i sin insisteren på, at sandheden aldrig er sort og hvid.
At læse Natascha Kampuschs beretning er en oplevelse, man ikke havde ventet. Den er en enestående personlig historie, men den er også en almengyldig beretning om de sider af den menneskelige natur, vi ikke har lyst til at se i øjnene. I menneskelig indsigt kan den måle sig med de største.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

3096 dage

3096 dage