Nedsat pris! 53 dage: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

53 dage: roman (Bog, Hæftet)

Af: Gustav Fabricius

Forlag: Vandkunsten
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 154
Dato for udgivelse: 19-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788776955083
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Anne Rohweder
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

152,25 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En roman om en mand, hvis verden vendes på hovedet da han bliver far. I 53 dage er hovedpersonens nyfødte søn indlagt med vejrtrækningsproblemer på Rigshospitalets neonatalafdeling – en 53 dage lang ventetid, hvis udfald den nybagte far ikke kan påvirke. Romanen er ikke en sygdomshistorie, men snarere en psykologisk fremstilling af hvad der sker når man mister fodfæstet i livet – og finder ikke kun et nyt fodfæste, men et helt nyt liv, uden den forudsigelighed og de materielle værdier man før fandt tryghed i.
Parallelt i forløbet genoplever hovedpersonen i hallucinationsagtige tilbageblik sin morfars sidste dage, hvor han også var indlagt på Rigshospitalet. Morfaren var, ligesom hovedpersonen arkitekt, og et arkitektonisk syn på verden gennemsyrer begges syn på omgivelserne. Som arkitekt er hovedpersonen vant til at realisere sine kunders materielle drømme, men de æstetiske valg forekommer uinteressante og meningsløse som dagene går. I takt med at det nyfødte barn vokser sig stærkere, viger det arkitektfaglige fokus i livet pladsen til fordel for den lille søn.
53 dage er en intens og rørende fortælling om at give slip og turde satse på et liv, som måske ikke bliver som man havde forestillet sig. Dødsangst og behandlingsfobier blander sig med observationer af personalet, patienter og bygningsdetaljer, og en uventet stemme bliver afsæt for en overlevering af værdier mellem generationer.
Om forfatteren: 
Gustav Fabricius er arkitekt og 53 dage er hans debut som skønlitterær forfatter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

53 dage: roman

53 dage: roman