Nedsat pris! 7 mindfulness principper for ledere: ultimativ guide til at styre sikkert gennem krisen Forstør
Kategorier / sektioner:

7 mindfulness principper for ledere: ultimativ guide til at styre sikkert gennem krisen (Bog, Hardback)

Af: Charlotte Mandrup

Forlag: Politiken
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 147
Dato for udgivelse: 16-1-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Torben G. Skjoldborg
ISBN-13: 9788740004083
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

99,95 kr

-150,05 kr

Vejl. pris: 250,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tag kontrol over krisen
Få ro og overblik i sindet, så du opnår forudsætningerne for at håndtere og lykkes med de udfordringer, der følger med lederrollen - ikke mindst i en krisetid. I den praktiske virkelighed forventes det, at man som leder tager kontrol i forhold til forretningen, medarbejderne og sin personlige indsats. Men den bedste forudsætning for dette er, at lederen har kontrol over sin egen opmærksomhed.
Denne bog præsenterer en række enkle og praktiske teknikker og principper, som træner opmærksomheden og styrker din personlige ledelsesstil.
Principper og træningsmetoder
Det første hovedafsnit indeholder en gennemgang af de 7 mindfulness-principper. Først i forhold til ledelse af forretningen og ledelse af mennesker, og derefter en meget grundig og deltaljeret gennemgang af hvert princip i forhold til personlig ledelse, der er bogens hovedtema.
Principperne er: beginner´s mind, ikke-bedømmelse, aversion og tiltrækning, tålmodighed, ikke-ambition, accept og letting-go.
Det andet hovedafsnit præsenterer en række enkle og praktiske træningsmetoder, der styrker og smidiggør din opmærksomhed, effektivitet og etik.
Teknikkerne er: opmærksomhedstræning, bevidsthedsvidnet, åndedrætstræning, kropsbevidsthed og energi.
Bogen rummer også talrige citater fra ledere i forskellige virksomheder og på forskellige ledelsesniveauer, der fortæller, hvordan de bruger principperne i deres hverdag. Glæd dig til en praktisk guide, der lærer dig at være fuldt opmærksom i alle ledelsessituationer, være mere effektiv, have mere energi og lede i større overensstemmelse med din etik. »Mindfulness er mental oprydning i nu´et. Charlottes guidelines giver øjeblikket større værdi både professionelt og privat.«
Om forfatteren:
Charlotte Mandrup er ledelsesrådgiver for danske og udenlandske erhvervsledere, senest som stifter af og direktør i konsulentfirmaet mandrup´s, som er specialiseret i organisations og ledelsesudvikling.
Charlotte Mandrup er yogi, livslang udøver af mindfulness og forfatter til en række bøger om emnerne nærvær, personligt mod, intuition og mindfulness, blandt andet Mindfulness i hverdagen og Autencitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

7 mindfulness principper for ledere: ultimativ guide til at styre sikkert gennem krisen

7 mindfulness principper for ledere: ultimativ guide til at styre sikkert gennem krisen