Nedsat pris! 8 kunstnere & deres haver
Kategorier / sektioner:

8 kunstnere & deres haver (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Randi Kornerup-Bang

Forlag: Kornerup-Bang
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
Dato for udgivelse: 15-12-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788799497003
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Udefineret funktion: Leif Dræby
Fotograf: Randi Kornerup-Bang
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I en meget illustrativ kunstbog i stort format, fyldt med et væld af flotte, spændende og fascinerende farvefotos, lader fotograf og maler Randi Kornerup-Bang de mange fotos, der rummes på de mere end 200 sider, fortælle om, hvordan otte lokale midtjyske kunstnere har indrettet deres haver med hvert sit helt personlige præg.
De otte kunstnere er Ditte Rugholm i Sejs-Svejbæk ved Silkeborg, Poul Erik Schrøder i Alling, Nurith Lumer-Krabbers i Vinding, Laila Rask Pedersen i Truust, Birte Vedel Howard i Katrinedal, Pia Nan Retvig i Silkeborg, Knud Erik Laursen der bor nær Nørre Snede samt Randi Kornerup-Bangs egen have i såvel Silkeborg som ved hendes fritidshus på Mors.
Her er tale om otte helt forskellige haver, der alle er fyldte med stemninger og overvældende overraskelser. Her i otte åbne afgrænsede områder har hver af kunstnerne skabt sit eget helt private fristed og udendørs råderum. Så vidt vejret er til det opholder man sig i haven, hvor man spiser, arbejder og dyrker sine kontakter med venner og bekendte. Hos nogle ses haven dyrket og plejet, så den om sommeren fremstår som en farvestrålende palet fyldt med blomster i alle regnbuens nuancer, medens andre lader det vilde natur råde så græs og et vildtvoksende buskads danner den udenom sluttende ramme. Med opstillere skulpturer, keramik, malerier, møbler og meget mere byder haverne på en fantasiens rejse, når man går på opdagelse ad de slyngede stier og i de mange kringelkroge.
Det er alt dette Randi Kornerup-Bang har indfanget med sit fotoapparat. Og det lige fra de store perspektiver med lange vue ind i det omgivende landskab til de helt små detaljer, der afslører blomsterknopper og duggens perler på de grønne blade. Her er virkelig tale om en bog, hvis indhold man ikke kan blive færdig med at studere, og som man gang på gang vil vende tilbage til.
- Rigmor Lovring - Kunstavisen Feb. 2012

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

8 kunstnere & deres haver

8 kunstnere & deres haver