Nedsat pris! 838 dage i helvede: historien om danmarkshistoriens længste gidseltagning - fortalt af kaptajn Eddy Lopez selv Forstør
Kategorier / sektioner:

838 dage i helvede: historien om danmarkshistoriens længste gidseltagning - fortalt af kaptajn Eddy Lopez selv (Bog, Indbundet)

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 174
Dato for udgivelse: 14-3-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Medforfattere: Kristian Leider Olsen, Søren Baastrup, Eddy Lopez
ISBN-13: 9788740606010
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

197,45 kr

-21%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den 17. januar 2011, sidst på eftermiddagen, blev det værste mareridt for moderne søfolk til skinbarlig virkelig for den danske kaptajn Eddy Lopez. Skibet, han havde ansvaret for, blev kapret af somaliske pirater. I 838 dage sad Eddy Lopez, styrmand Søren Lyngbjørn og fire filippinske søfolk som gidsler i Somalia. For første gang fortæller Eddy Lopez nu hele historien om kapringen, volden og uvisheden i nyere danmarkshistories længste gidseltagning. Hvordan gidslerne oplevede deres livs mareridt med over to års afsavn, totur og bristede forhåbninger. Og hvordan man vender hjem til kone, børn og frihed efter år i fangeskab.
Om forfatterne
Kristian Leider har de seneste fem år været journalist på TV-Avisen med base i Aarhus. Han har tidligere været ansat på Nyhedsavisen og skrevet for en række blade og magasiner. Han er uddannet journalist fra RUC.
Søren Baastrup er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og tidligere bl.a. chefredaktør i magasinbranchen. I dag er han redaktør i forlagsbranchen og forfatter, og har bl.a. skrevet bestsellerne ´Exit Hells Angels´
og ´Livvagt - mit hemmelige politiliv´..

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

838 dage i helvede: historien om danmarkshistoriens længste gidseltagning - fortalt af kaptajn Eddy Lopez selv

838 dage i helvede: historien om danmarkshistoriens længste gidseltagning - fortalt af kaptajn Eddy Lopez selv