Mucho más 1, Elevbog/Web Forstør
Kategorier / sektioner:

Mucho más 1, Elevbog/Web (Bog, Hæftet)

Af: Rikke Engbo Andersen

Forlag: Alinea
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 188
Dato for udgivelse: 15-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788723525956
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

220,60 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette er en engangsbog med tekst- og opgavebog i et og med tilhørende digitale ressourcer til begynderundervisningen i spansk.

Mucho más 1 er det første danske bogsystem til spansk i folkeskolen. Og det giver dig dét, som titlen siger: Mucho más - meget mere. Her er masser af øvelser, støtte, vejledning og ideer til både lærer og elever.

Materialet bygger på et kommunikativt sprogsyn, hvor samspillet mellem eleverne og den aktive sprogbrug hele tiden er i fokus. Bogen er opdelt i 10 kapitler, der alle introducerer nære emner med fokus på dialog og ordforrådstilegnelse, så eleverne hurtigt vil opleve at kunne kommunikere på spansk.

Bogen byder både på mundtlige og skriftlige opgaver og indeholder aktiviteter med Cooperative Learning, spil og bevægelseslege. Alle kapitler har tydelige læringsmål og selvevaluering. I bogen findes desuden en grammatisk oversigt.

Til hvert kapitel findes også El desafio - en række udfordrende opgaver, som eleverne kan arbejde videre med sammen eller på egen hånd.

Har du bog, har du web!

Med elevbogen følger adgang til hjemmesiden muchomas.alinea.dk. Her finder eleverne lydindtalinger, links og facitlister til El desafio.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Mucho más 1, Elevbog/Web

Mucho más 1, Elevbog/Web