Nedsat pris! Åbn døren til dig selv: – og til verden
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Åbn døren til dig selv: – og til verden (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Iben Dam

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740478518
Udgave: 1. (01-05-2020)
Oplagsdato: 01-05-2020
Indbinding: Paperback
Sideantal: 116

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En vedkommende, personlig fortælling, der baner vejen for en helt ny vej at gå – et helt nyt paradigme til en ny tid, ikke blot på individ- men også på samfundsplan. For hvad sker der, når vi går fra ubevidst at være styret af ”frygtens paradigme” til bevidst og uophørligt at ”vade rundt” i ”kærlighedens paradigme?” Hvordan formår vi at vende det sværeste i vores liv til den største gave - ikke blot for os selv men også for andre? Forfatteren ved det, for hun har gået hele vejen selv.

Støt stigende kurver for afhængighed, angst, depression, stress og ADHD på samfundsplan taler desværre deres eget sprog. Det er derfor på tide, og på sin vis også tvingende nødvendigt, at vi begynder at orientere os mod et paradigmeskift. Det må, i vores omskiftelige livsepoke, være ethvert menneske forundt at finde et stabilt, roligt, kærligt, fredfyldt, trygt og uforanderligt anker. Lige præcis dét er forfatterens motivation for at skrive denne bog. Hun opdagede selv, hvor let og helt ufatteligt befriende det var at finde det anker, da hun først fik anvist en vej. Samtidig har hun set, hvilken transformerende proces det har været for andre mennesker, både privat og i sit professionelle virke.

Anmeldelser (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Tak for det

Det er sjældent, at en bog både indeholder en personlig, vedkommende fortælling og det helt store perspektiv på tingene samtidig. Tak - det har virkeligt været oplysende!

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej