Nedsat pris! Åbne kort
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Åbne kort (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Carsten Folke Møller

Forlag: Forlaget Lurifaks
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791912047
Udgave: 1. (03-08-2011)
Oplag: 1. (03-08-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 351
Omslagsillustrator: Thomas Find
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Juli 2007. Cykelrytteren Michael Rasmussen kører i den gule førertrøje i Tour de France, men bliver beskyldt for at lyve fra alle sider. Men der er sjældent kun én side af en sag: Alt handler om øjnene, der ser, og det er temaet i Carsten Folke Møllers nye roman ÅBNE KORT.
ÅBNE KORT er en dannelsesroman om fire venner i slutningen af 20erne, der bliver viklet ind i deres eget net af løgne, selvbedrag, drømme og fortielser – og med virkelighedens Michael Rasmussen som gæstestjerne, mens han kører frem mod sin helt egen afgrund.  
Romanens fire hovedpersoner Max, Daniel, Johanna og Mia bliver kastet ud i mange svære valg og fravalg på vej mod 30erne og det næste stadie i voksenlivet. Og som romanen skrider frem, bliver det klart for både dem og Michael Rasmussen, at alle valg har konsekvenser – uanset om man har trænet i Mexico, har en fortid fyldt med tabuer, en fremtid fyldt med forpligtelser, en nutid fyldt med millioner af kroner eller forventninger om, at alting bliver ved med at være, som det altid har været.  
Som bipersoner i ÅBNE KORT optræder udover Michael Rasmussen virkelige personer som Bjarne Riis, Alberto Contador, Flemming Toft, Rolf Sørensen, Dennis Ritter og den navnkundige Fodboldtosse. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Åbne kort

Åbne kort