Nedsat pris! Aamund: om enspænderen, livsværket og familien Forstør
Kategorier / sektioner:

Aamund: om enspænderen, livsværket og familien (Bog, Indbundet)

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 255
Dato for udgivelse: 12-10-2010
Udgivelse: 2. udgave, 2010.
Medforfattere: Søren Funch, Henrik Tüchsen
ISBN-13: 9788702099737
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Hans Jørn Muusmann - ADCO:Design - Bogblokillustrator: Hans Jørn Muusmann - ADCO:Design
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Ophavsangivelse: Søren Funch, Henrik Tüchsen
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Mangler pt.

116,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Asger Aamund og familie er kendte, meget kendte! Men ved folk i virkeligheden, hvad det er, Aamund har tjent sine penge på, hvad hans virksomheder egentligt laver, og hvordan han er som chef, ægtemand, bror og far? En ny biografi fortæller om Asger Aamunds karriere, satsninger, liv og virke.
Hidtil har Aamund gentagne gange takket nej til en biografi, men til denne har han indvilget i at medvirke. Han har accepteret, at forfatterne har sat dagsordenen, og at han ikke har haft indflydelse på bogen. Resultatet er en medrivende fortælling om Aamunds fortid, nutid og fremtid.
Læs om Aamunds opgør med sværvægterne i industriens magtfulde netværk, om biotekbranchen og Aamunds virksomheder. Aamund er ofte blevet udnævnt til en vinder, men faktisk arbejder han stadig på at få de sidste brikker til at falde på plads, før han for alvor kan kalde sit livsværk for en vaskeægte succes for både ham selv og medaktionærerne.
Aamund - om enspænderen, livsværket og familien indeholder åbenhjertige interview med Asger Aamund selv. Desuden interviewes nære familiemedlemmer som hans kone Suzanne Bjerrehuus, ekskone Susanne Aamund, søsteren og broderen Jane og Bjarke Aamund, medarbejdere m.v.
Læs bl.a. om, hvorfor Asger Aamund giver pokker i hakkeorden og den offenlige mening, om hans skuespillerdrømme, børn og ægteskaber - og om hans opvækst i en usædvanlig familie. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Aamund: om enspænderen, livsværket og familien

Aamund: om enspænderen, livsværket og familien